Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

A avea acces la o cantitate adecvată de apă sigură, fizică și economică pentru uz personal și casnic, este un drept fundamental al omului care nu este supus discriminării. Cu toate acestea, miliarde de oameni din întreaga lume încă nu au acces la apa potabilă sigură.
Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

Acolo unde nu există stații de epurare, apa este contaminată și poate fi o sursă de răspândire a diferitelor boli, precum holera, dizenteria, febra tifoidă și poliomielita. Având în vedere această situație, implementarea de stații epurare pentru calitatea și siguranța apei sunt cruciale pentru sănătatea umană.

 

Stații de epurare ape uzate industriale


Pentru siguranța completă a mediului și absența poluării acestuia, sunt necesare stații de epurare industriale de înaltă calitate.

Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

Stațiile de epurare industriale 1st Criber au un sistem unic de tratare, având o rată de eficiență mult mai mare comparativ cu tehnologiile standard ale altor stații de epurare ape uzate industriale. Rezultatele sunt materializate în eficiența de epurare mărită, fiabilitatea ridicată și costurile minime de exploatare și de întreținere.

 

Tipuri de stații de epurare ape uzate menajere


Calitatea epurarii depinde direct de profesionalismul proiectării, de caracteristicile tehnologiei utilizate și de acuratețea determinării principalelor sarcini și obiective ale echipamentului. În acest sens, stațiile de epurare pot varia foarte mult. Practic, 1st Criber poți găsi mai multe tipuri de stații de epurare.

 

Ministațiile de epurare AERIUM funcționează pe principiul stațiilor de epurare orășenești, cu un volum al bazinului de până la 1300 l și un consum redus de energie. Vidanjarea se face la minim 2 ani, iar apa epurată corespunde NTPA 001/2002.

Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

Un alt tip de dispozitiv este stația de epurare FULL CONTROL S.B.R. care dispune de cea mai avansată tehnologie de epurare, oferind un randament de minimum 90%.

Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

Stațiile de epurare METROPOLIS dispun de tehnologie de ultimă generație, având o funcționare complet automatizată, cu senzori de monitorizare a parametrilor de apă. 

Importanța epurării apelor uzate pentru mediu

Stații de epurare 1st Criber - ecologia ca normă de viață!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET