Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Impermeabilizare și durificare pardoseli industriale din beton - Soluții inovatoare de la Penetron

Pardoselile spațiilor de producție, ale depozitelor, ale halelor sau ale încăperilor cu număr mare de angajați sau vizitatori trebuie să îndeplinească cerințe dificile: ele suportă numeroase sarcini de greutate și presiunea operațiunilor de rutină, trebuie să fie rezistente la trafic intens și impact, ușor de întreținut, dar și sigure pentru angajați.
Impermeabilizare și durificare pardoseli industriale din beton - Soluții inovatoare de la Penetron

Betonul este frecvent folosit pentru pardoselile din supermarketuri, centre comerciale, parcări, depozite și hale industriale, fiind apreciat pentru rezistența ridicată la acțiunea factorilor mecanici, climaterici și chimici.

Betonul are o capacitate ridicată de absorbție a umezelii și a apei și trebuie hidroizolat si durificat. Betonul hidroizolat și durificat împiedică infiltrarea apei și îi oferă rezistență mecanică. Un grad de impermeabilitate inadecvat poate afecta calitatea și durabilitatea pardoselilor.

PENETRON vă oferă soluții profesionale pentru hidroizolarea si durificarea pardoselilor industriale din beton:

 

1. Impermeabilizare pardoseli din beton
1. Impermeabilizare pardoseli din beton

Recunoscut ca un amestec standard cristalin, PENETRON ADMIX este un tratament extrem de eficient care reduce permeabilitatea pe toată durata de viață a structurii și protejează betonul împotriva deteriorării provocate de atacurile chimice. Odată amestecat în beton, PENETRON ADMIX devine o parte integrantă a matricei de beton și se comportă constant pe durata vieții.


Mulțumită capacității unice de auto-vindecare a cristalelor PENETRON, este întotdeauna activă în matricea betonului.

Tunare radier cu PENETRON ADMIX direct în masa betonului

2. Durificare pardoseli din beton
2. Durificare pardoseli din beton

Penetron PLUS este un tratament chimic unic integral cristalin pentru impermeabilizarea şi durificarea pardoselii încă de la elicopterizare. Penetron Plus a fost formulat special pentru aplicații uscate sub formă de pulbere pe suprafețele de beton unde este necesară o rezistență sporită la impact și la abraziune. Ambalat sub forma unui compus pulbere uscat Penetron Plus este format din ciment Portland, diferite substanțe chimice individuale active și un întăritor agregat sintetic care a fost măcinat și calibrat la dimensiuni, adecvat pentru pardoseli din beton.


Penetron Plus devine parte integrantă a suprafeței de beton, eliminând problemele asociate în general straturilor (ex. desprindere, prăfuire, cojire și exfoliere). Substanțele chimice active reacționează cu umezeala betonului proaspăt cauzând o reacție catalitică ce generează o formațiune cristalină în pori și canalele. Prin adaosul specific de quartz, este destinat special pentru impermeabilizarea și durificarea suprafețelor orizontale cu trafic.

Sapa semi-uscată prin elicopterizare cu PENETRON PLUS

Impermeabilizare și durificare pardoseli industriale din beton - Soluții inovatoare de la Penetron

PENETRON va recomanda sigiliu de beton - materiale de durificare a betonului ușor de utilizat cu timp minim de aplicare si cost redus.

Peneseal FH 1:1 concentrat este un sigiliu lichid pentru beton care durifică pardoseala, pătrunde profund in masa betonului, scoțând prin reacție chimică praful din suprafața tratată, anti-praf și antistatic. Aplicat imediat după turnare are si rol de agent de întărire. PENESEAL FH este destinat sa protejeze, să etanșeze în mod permanent, să conserve si să durifice suprafețele din beton.

Peneseal FH penetrează adânc în beton si reacționează cu ingredientele elementare pentru a le solidifica în masă, astfel încât aceasta sa fie mai densă, mai grea, mai puternică.

Citeste continuarea aici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România