Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

“IMM ReStart - Descopera-ti potentialul” ajunge pentru prima data la Tirgu Mures pe 13 octombrie 2015

“IMM ReStart - Descopera-ti potentialul” ajunge pentru prima data la Tirgu Mures pe 13 octombrie 2015

 

Evenimentul ,,IMM Restart – Descopera-ti potentialul’’ este un concept unic, la nivel national, care se adreseaza reprezentantilor IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii, aducand consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local. In plus, pe langa instrumentele de investitie si optimizare inteligenta, participantii la eveniment pot cunoaste si asimila beneficiile aduse de tehnologie in dezvoltarea propriei companii in noua era a hiperconectivitiatii si sa amplifice potentialul de dezvoltare personala al managerilor pentru consolidarea si dezvoltarea afacerilor.

 

Conferinta include in plen sesiuni de prezentare si un workshop interactiv, si este urmata de intalniri private in trei domenii diferite. Astfel, participantii care doresc sa abordeze subiecte individuale si sa primeasca sfaturi si consultanta personalizate gratuite pot programa o intalnire privata cu unul dintre reprezentantii companiilor prezente la eveniment  prin completarea formularului http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=tgmures.

 

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro si EY Romania aduc in fata participantilor un instrument unic de prognoza - ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audienta poate exprima principalele elemente de prognoza economica pentru anul 2016, asa cum reise din anticipatiile reprezentantilor companiilor participante. Metodologia cercetarii permite comparatia si includerea sentimentului de afaceri de la nivel local intr-o perspectiva inter-regionala.

 

Vorbitorii din cadrul conferintei vor prezenta instrumente veritabile pentru obtinerea de informatii utile despre furnizori si potentiali clienti, solutii tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor dar si aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corecta si profitabila a software-ului.

Dezvoltarea personala si psihologia vanzarilor, detaliate pe larg in cadrul evenimentului, reprezinta un alt element util pentru reprezentantii cheie ai companiilor care aleg sa participe la acest eveniment. Conferinta tine cont si include caracteristicile, aspiratiile si necesitatile de informare ale participantilor, pe baza experientei dobandite la nivel national prin proiectul ,,IMM Restart – Descopera-ti potentialul’’.

 

Participarea este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanti, conditiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/35

 

Vorbitori in cadrul evenimentului si participanti la intalnirile private gratuite cu antreprenorii locali sunt: Gabriel Sincu – Tax Executive Director, EY Romania, Marius Dan – Trainer, Allianz-Tiriac Asigurari, Melania Mirea – Director Executiv, BCR Pensii, Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, o echipa coordonata de Razvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Iancu Guda, Services Director, Coface Romania, Magda Popescu – Outside Counsel,  BSA|The Software Alliance, Mihai Farcas, CEO,  ExpertIT, partener Microsoft, Elena Badea – Director Marketing, EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania, Cosmin Joldes - Senior Consultant Equatorial.

 

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani, reprezinta cel mai important eveniment de afaceri din 2015 din Tirgu Mures, si creeaza cadrul pentru dezbaterea celor mai noi subiecte de afaceri, prezentarea oportunitatilor si instrumentelor pentru dezvoltarea afacerii, intalniri private cu vorbitorii conferintei si nu in ultimul rand reprezinta un bun prilej de networking pentru antreprenorii locali.

 

Inregistrarea pentru participare si programul complet  al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro, la adresa: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/35

 

Partenerii evenimentului IMM Restart – Descopera-ti potentialul organizat la Tirgu Mures in data de 13 octombrie 2015 sunt : Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Microsoft Romania, ExpertIT, BCR, BCR Pensii, BSA|The Software Alliance, REI Finance Advisors, Coface, Equatorial, Kompass Romania. Conferinta este sustinuta prin parteneriate media de: Agerpres, AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Transilvania Business, Spatiul Construit, Amcor, Ziare.com, Calendar Evenimente, Cariere, Punctul.ro, Radio Romania Tg. Mures.

Conferinta nationala IMM Restart – Descopera-ti potentialul a inclus in 2015 mediul de afaceri din Brasov, Arad, Sibiu, Pitesti, Iasi si Galati. Dupa Tirgu Mures.

 

Caravana IMM ReStart continua cu evenimentul organizat la Oradea in 18 noiembrie 2015. In Bucuresti, in data de 10 noiembrie 2015, DoingBusiness.ro organizeaza, deasemenea, evenimentul Business to more business (detalii aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/home/)

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Lucru în România