Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei pentru finisarea pardoselii unui balcon

Idei pentru finisarea pardoselii unui balcon

Balconul fiecarei locuinte este privit ca un spatiu suplimentar ce trebuie amenajat corespunzator in functie de dimensiuni, indiferent daca vorbim despre un balcon inchis sau deschis. Amenajarea balconului necesita o atentie sporita la mobilier si decoratiuni, dar mai ales la alegerea unei pardoseli potrivite, iar pentru finisarea pardoselii din balcon exista o serie de optiuni pe care ti le vom prezenta mai jos.

 

Sunt materiale pentru pardoseli care au ca principale caracteristici rezistenta la abraziune, durabilitatea in timp sau usurinta in intretinere. In momentul in care te decizi asupra unui finisaj pentru pardoseala, in functie de modelul ales, acesta poate schimba complet infatisarea spatiului si oferi eleganta.

 

Pardoseala din piatra naturala


Piatra naturala reprezinta o alegere eleganta pentru amenajarea balconului, pe care o gasesti intr-o gama variata de tipuri si culori. Este materialul care schimba intregul aspect al casei dupa ce a fost montat, indiferent de locul ales. Pentru balcon, pardoseala din piatra este o optiune buna, mai ales cand spatiul este mare si iti permite sa il transformi intr-o zona de relaxare cu finisaje si aspect deosebit.

 

Tipuri de finisaje din piatra naturala pe care le poti incerca pentru balcon:

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România