Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei de milioane: un business de arhitect si o vila-prototip de vis

Idei de milioane: un business de arhitect si o vila-prototip de vis
De obicei, un arhitect lucreaza pentru un client , fie ca este vorba de o familie, fie ca este vorba de o firma sau de un dezvoltator, dar Marica McKeel s-a gandit ca este cazul sa porneasca o afacere pe cont propriu. Ea a proiectat Creek House in calitate de arhitect, dar si dezvoltator. Arhitectul a cumparat un teren pe care urmeaza sa construiasca o serie de vile de weekend, pentru clienti cu standarde de locuire si de viata ridicate.

 

 

 “Orice casa trebuie să fie capabila sa gazduiasca o diversitate de activitati, sa poata fi un refugiu linistit pentru doi, dar sa ofere si posibilitatea de a-ti invita prietenii pentru week-end", spune McKeel. Vederea spre paraul din apropiere, natura inconjuratoare, simplitatea arhitecturii si planul deschis al interioarelor joaca rolul decisiv intr-o prima estimare impresionanta pentru vizitatori.

 

 

Este o casa de weekend, asa ca inclusiv in designul exterior s-au folosit materiale potrivite in locatia naturala, in timp ce interiorul este predominant alb. Nimic mai potrivit pentru acest refugiu: prin ferestrele largi se vede ca pe un ecran intreaga natura inconjuratoare. Dar un scurt tur al acestei locuinte va va imbunatati probabil ziua, facandu-va sa visati cu ochii deschisi, la ce puteti face cu adevarat.

 

 

Mai multe pe Houzz.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România