Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje organizeaza a IV-a editie a Cupei Elis in cadrul Turneului de Golf de la Pianu de Jos, Alba

Elis Pavaje organizeaza a IV-a editie a Cupei Elis in cadrul Turneului de Golf de la

 

Elis Pavaje, liderul pe piata pavajelor din Romania, organizeaza sambata 28 august, a IV-a editie a Cupei Elis in cadrul Turneului de Golf de la Pianu de Jos, judetul Alba, competitie sportiva ce are loc in fiecare an la inceputul sezonului de toamna.

 

Turneul are loc pe cel mai mare teren de golf din Romania, „Paul Tomita" de la Pianu de Jos, judetul Alba, singurul din Romania realizat la standarde internationale, ce se desfaÈ™oara pe o suprafata de 70 ha si pe care se joaca la 18 cupe.

Elis Pavaje este partener al competitiei din 2006, atragand in fiecare an peste 50 de jucatori dornici sa participe la Cupa Elis. In cadrul competitiei Elis Pavaje se va juca in sistem Stable Ford, jucatorii de golf fiind punctati in functie de un scor prestabilit pentru fiecare cupa.

La finalul competitiei Elis Pavaje va oferi 11 trofee de cristal pentru 7 categorii de joc.

 

„Este pentru al patrulea an consecutiv in care Elis Pavaje continua traditia sustinand o competitie sportiva unica in Romania. Este un domeniu in care vom continua sa investim, atat din pasiune pentru acest sport, cat si din dorinta de a ne implica permanent în activitatea sociala a comunitatii" declara Emil Elisiu Gota, Director General Elis Pavaje.

 

In acest an terenul va gazdui un numar de 23 de competitii de golf, printre care si Cupa Elis, reunind jucatori recunoscuti in domeniu, de talia campionului national Viorel Coman, vicecampionului national Laurentiu Coman, campioana la categoria Ladies Daniela Sfrija si vicecampioana nationala la categoria Ladies - Ana Maria Coman.

 

„Ne face placere sa organizam acest eveniment, la care ne revedem cu drag cu jucatorii din tara, cu clientii nostri si cu angajatii firmei, pentru care turneul a devenit un eveniment mult asteptat" adauga Dl. Gota.

Invitatii Elis Pavaje vor avea parte de surprize. Pentru cei care nu au jucat niciodata golf, compania ofera celor interesati prima lectie cu instructorul italian de golf Antonio Molteni (PGA).
Despre Elis Pavaje:

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum de aprox 8.000 mp/zi.

 

De-a lungul celor 19 ani de experienta in domeniu, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca. Portofoliul companiei cuprinde cel mai complex sistem de pavaje: pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale pentru terase, rigole, borduri, materiale de rostuit, produse de curatat si intretinere, la care se adauga blocheti, boltari, jardiniere, garduri modulare si alte elemente din beton.
Mai multe informatii pe www.elis.ro

Pentru mai multe informatii:
Pi 2 PR: Loredana Cenusa, loredana.cenusa@pi2.ro; 0726 386 683

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE