Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje lansează pavelele din piatră naturală andezit pentru pavări exterioare

Oferta Elis Pavaje se completeaza cu produse de pavat si borduri din piatra andezit.
Elis Pavaje lansează pavelele din piatră naturală andezit pentru pavări exterioare

Cererea din ce in ce mai mare de roci naturale romanești, precum si experienta de 28 de ani pe piata placarilor exterioare, a determinat compania Elis Pavaje sa investeasca in 2018 intr-o fabrica de productie pavele si borduri din piatra andezit. Elis Pavaje a achizitionat o sectie de piatra cubica din Almasu Mare (judetul Alba), capacitatea de productie ridicandu-se la 5.500 de tone pe an.

Piatra cubica reprezinta imbinarea perfecta intre estetic si durabil, fiind rezistenta la intemperii si la trafic intens si avand un aspect deosebit de placut. Se poate folosi cu succes atat la pavarea curtilor si a aleilor in domeniul rezidential, cat si la parcari, trotuare, piete, cai de acces sau infrastructura.

Folosind tehnologia actuala ai posibilitatea de a recrea atmosfera perioadei interbelice, cand cele mai multe strazi erau realizate cu piatra cubica. Pavelele din piatra andezit sunt produse versatile, realizate pe mai multe dimensiuni, care imbina durabilitatea pietrei naturale cu utilitatea pavelelor din beton. In afara de durabilitate, aceste produse sunt foarte estetice si necesita putin efort pentru intretinere.

Andezitul Elis Pavaje este o roca naturala care are o culoare ce variaza de la gri-verzui deschis si pana la negru. Folosind pavelele Elis Pavaje, in combinatie cu piatra cubica, ai posibilitati nelimitate in amenajare, pentru a creste valoarea estetica si inclusiv financiara a oricarui spatiu locuit.

Gama de produse din piatra andezit cuprinde patru dimensiuni de pavaj si un model de bordura.

Detalii despre noile produse aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE