Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 950.000 lei pentru amenajarea exterioara a celui mai nou mall din Bucuresti - ParkLake

Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 950 000 lei pentru amenajarea exterioara a celui

 

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si amenajarea spatiului de legatura dintre centrul comercial ParkLake si Parcul Titan. Suprafata amenajata se intinde pe cca. 18.000 mp, iar in realizarea acesteia au fost utilizate sortimente din gama premium Elis Pavaje, realizate din beton vibropresat.  

 

Pentru spatiile pietonale arhitectii au ales un produs de pavaj versatil care se integreaza perfect in ambientul specific centrului comercial ParkLake. Modelul Antico P6 a fost utilizat in combinatie de nuante Alb-Crem, Travertin, Antracit si Teracota. Amenajarea a fost completata de produse ornamentale din blocuri de zid, dale tactile cu rol de directionare a persoanelor cu deficienta de vedere, elemente de gard si elemente de treapta. Montajul lucrarii a fost realizat de o companie din Bucuresti, partener Elis Pavaje.

 

Elis Pavaje este de 25 de ani liderul pietei pavajelor din Romania. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton si asigura toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare pana la transport, montaj si intretinerea pavajului. Avantajele amenajarii exterioare cu pavele vibropresate includ, pe langa functia estetica, rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna, inclusiv in cazul suprafetelor cu trafic ridicat.

 

 

Despre Elis Pavaje

Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).

Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

 

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE
Lucru în România