Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje a achizitionat licenta pentru productia de blocheti Compac III, devenind unic producator in Romania

Elis Pavaje a achizitionat licenta pentru productia de blocheti Compac III, devenind unic producator in Romania

 

Elis Pavaje, liderul pe piata pavajelor din Romania, a investit 200.000 euro in achizitia licentei pentru productia de blocheti Compac III - elemente modulare din beton vibropresat pentru ziduri de sprijin din pamant armat - sistem patentat de compania americana Keystone, lider mondial in domeniu.

In urma acestei investitii, Elis Pavaje devine singurul producator de blocheti de pe piata romaneasca si estimeaza vanzari de 1 milion euro in 2010. Investitia include achizitia licentei pe Romania si achizitia unui utilaj automat de splitare (despicare controlata) a blochetilor, instalat pe linia de productie existenta in fabrica de la Petresti (Alba).
Compania Keystone a acordat licenta pentru productia de blocheti Compact III in baza capacitatii mare de productie, a utilajelor de ultima generatie folosite si a experientei firmei Elis Pavaje in productia de elemente din beton vibropresat.

Blochetii Compact III- solutia moderna pentru consolidarile de teren

Realizati din beton vibropresat, dar beneficiind de o greutate scazuta (cca. 35 kg/buc), blochetii Compac III sunt elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat care prin forma lor speciala ofera posibilitatea realizarii unor suprafete verticale, drepte sau curbe, fara dificultate si fara a necesita personal specializat. Blochetii Compac III reprezinta o solutie moderna pentru consolidarile de teren din proiectele de infrastructura, proiecte rezidentiale si industriale, aplicatii hidrotehnice (cheiuri, canale, baraje), terase, garduri, fatade.

Avantajele folosirii fatadei din blocheti la zidurile din pamant armat:
• limitarea suprafetelor de teren ocupate;
• reducerea timpului de constructie;
• usurinta in montaj;
• rezolva problema esteticii prin utilizarea elementelor modulare de fatada care confera un aspect architectural placut;
• costuri reduse.

De la amenajarea unei curti interioare, pana la o structura de sprijin din pamant armat, blochetii Compac III isi gasesc aplicabilitatea in lucrari publice, comerciale, industriale, recreationale si rezidentiale.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elis Pavaje a avut in anul 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane Ron. Compania are o capacitate de productie de 8.000 mp/zi in cele doua unitati de productie din tara si este singurul producator de profil din tara care asigura si servicii de montaj profesionist cu echipele proprii (150 de oameni), cu o experienta de 19 ani in domeniu si o investitie in utilajele folosite la montaj de 3 milioane de euro.

 

Daca vreti sa fiti la curent cu ultimele noutati in materie de pavaje, click aici pentru a va abona la newsletterul lunar Elis Pavaje.
www.elispavaje.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE