Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Echipează-te din timp pentru sezonul de pescuit!

Lotca este ambarcațiunea care echipează visul oricărui pescar pasionat. Compania Criber Nautics aduce pe piața din România cele mai competitive ambarcațiuni fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă. Experiența și pasiunea specialiștilor de care dispune compania în acest domeniu reușește să mențină calitatea produselor în topul alegerilor iubitorilor de pescuit.
Echipează-te din timp pentru sezonul de pescuit!

"Da! La Piatra Neamț se fac bărci!" - este sloganul pentru care compania este cunoscuta în București, locul în care bărcile Criber Nautics și-au etalat frumusețea și calitatea pentru trei ediți ale Salonului Nautic de la Romexpo și în importantele orașe cu potențial turistic pe apă, precum Constanța, Tulcea sau Orșova.

Lotca din fibră de sticla a fost concepută pentru agrement, turism nautic, pescuit și vânătoare. Este o ambarcațiune cu pupa oglindă, cu fund plat și prova degajată. Fundul are o chila în planul diametral și una în fiecare bord, fapt care îi conferă o bună ținută de mers și o bună rigidizare a carenei. Forma bărcii asigură o rezistență minima la înaintare și o bună stabilitate, ceea ce o face ideală pentru pescuit. Capacitatea maximă de încărcare este de 665 kg și poate transporta un număr de șase persoane, îndeplinind cu succes toate atribuțiile de lotcă pescarească.

Echipează-te din timp pentru sezonul de pescuit!

Criber Nautics vine in intampinarea adevaratilor pasionati de pescuit cu lotca de vanzare la un pret imbatabil. Daca vrei sa te pregatesti din timp ca sa stai fara griji pentru urmatorul sezon de pescuit, achizitioneaza lotca la pret redus direct de la producator. Platesti doar 1.175 de euro, iar de banii economisiti (pana la 2010 euro pret vechi) iti poti cumpara accesoriile dorite pentru peste.

Comanda acum barca la pret redus pentru a avea echipamentul complet la inceputul sezonului 2020!

Da! La Piatra Neamt se fac barci!

Echipează-te din timp pentru sezonul de pescuit!

Contacteaza consultantii Criber Nautics.

Mai multe detalii despre Lotca AICI.
Drive test: VIDEO 

*Pretul include TVA. Nu include accesoriile optionale: vasle, furcheti/strapazane sau veste.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET