Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Echipa de la DOM refoloseste anvelopele uzate pentru amenajarea interiorului unui magazin in Berlin

Echipa de la DOM refoloseste anvelopele uzate pentru amenajarea interiorului unui magazin in Berlin

Daca va aflati in Berlin si cautati noi obiecte de design sau vintage, atunci magazinul City West amenajat de echipa DOM este locul ideal in care sa mergeti. Indiferent daca doriti sa va rasfatati cumparand o piesa clasica sau preferati mai de graba doar sa vizitati, va veti bucura de fiecare obiect ales si expus de proprietarul magazinului, domnul Christian Koban printre care produse LEGO deosebite pana la CREATE BIKES.

 

Pe langa produsele comercializate veti fi impresionati si de designul magazinului, amenajat intr-un tunel vechi, finisat cu caramida aparenta iar mobilierul a fost realiazat din anvelope refolosite.

 

Seturi de anvelope suprapuse alcatuiesc suportul pentru vitrinele din sticla sau au fost prinse pe pereti asemeni unor rafturi pentru a prezenta carti si posete. Tot din anvelope a fost construita si cabina de proba si un suport pentru umbrele. Dar elementul ce atrage privirile este candelabrul care atarna in mijlocul magazinului. Acesta a fost creat cu ajutorul LED-urilor si al elementelor de cristal suspendate pe fire de o anvelopa.

Cromatica magazinului este pastrata in tonuri inchise, exceptie facand peretii si tavanul boltit placate cu caramida. Interiorul poate fi admirat cu usurinta de fiecare trecator prin fatada vitrata, ce invita curiosii inauntru.

 

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva