Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Doingbusiness.ro lanseaza Conferinta Nationala Business to more Business in Bucuresti si in alte 10 orase mari din Romania

Doingbusiness ro lanseaza Conferinta Nationala Business to more Business in Bucuresti si in alte 10 orase

 

In 2016 Doingbusiness.ro va pune la dispozitia mediului de afaceri local si national prin seria de evenimente Business to more Business, instrumente valoroase, care, folosite eficient, pot limita volatilitatea dezvoltarii economice a companiilor beneficiare. Cele trei arii in care evenimentele Business to more Business le vor oferi participantilor detalii si solutii includ:

- Managementul financiar, managementul resurselor si managementul riscului;

- Managementul transformarii digitale si a comunicarii pornind de la schimbarile tehnologice disruptive;

- Dezvoltarea personala si a aptitudinilor manageriale, ca factor determinant pentru dezvoltarea companiilor.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele ce vor fi organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Lucru în România