Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Din garaj, o casuta perfect locuibila. Daca ai o viziune

Din garaj, o casuta perfect locuibila. Daca ai o viziune
Conceptul de mini-casa nu este neaparat un lucru nou, pentru ca multi viseaza sa locuiasca pe suprafete mici de teren si avand tot confortul necesar in spatii limitate. Inedit este insa faptul ca aceasta casuta cu toate utilitatile a fost la inceput doar un garaj uratel si plin de paianjeni. Artista Michelle de la Vega a avut insa ideea de a il face perfect locuibil pentru ea insasi si a intitiat un proiect de redecorare.

 

 

Dupa cum se vede mai jos, dupa un proiect de largire a spatiului si o serie de lucrari de izolare si finisaje noi, fostul garaj a devenit o casuta in toata regula, cu dormitor la „mansarda”, cu bucatarie, baie, living, spatii de depozitare, ba chiar si un semineu, plus o gradina in fata usii. Desi artista a locuit o perioda aici, acum inca mai foloseste fostul garaj pe post de casa de vacanta.

 

Desi pare ca totul a fost o combinatie de „potriveala” intre un proiect semiprofesional si cu o adunatura de obiecte reciclate de pe te miri unde, de fapt nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Conceptul casei a fost vizualizat de Michelle inca de dinainte ca muncitorii sa se apuce de treaba. Creatiile din casa ii apartin, iar stilul industrial ales de ea reflecta personalitatea orasului Seattle, in care se afla casa.

 

 

Foto finale Ira Lippke, mai multe despre lucrare pe Houzz

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România