Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Despre intretinerea pardoselilor. Ce produse alegem?

Despre intretinerea pardoselilor. Ce produse alegem?

 

Produse profesionale dedicate intretinerii pardoselilor

Indfloor Group si partenerul sau Dr. Schutz, ofera produse profesionale pentru intretinerea tuturor tipurilor de pardoseli. In lista producatorului se regasesc zeci de tipuri de produse, dedicate atat intretinerii pardoselilor profesionale precum: covor pvc pentru spitale, mocheta profesionala pentru birouri, hoteluri, pensiuni, parchet pentru sali de sport, etc., precum si pardoselilor rezidentiale: parchet laminat, gresie, covoare din diverse tipuri de tesaturi, etc.

 

Despre Dr. Schutz

Dr. Schutz este un producator german care, de peste 60 de ani, dezvolta produse de top in vederea protejarii pardoselilor.

Toate produsele sunt testate continuu pe toate tipurile de pardoseli din fabricile marilor producatori. Dr. Schutz este prezent in peste 40 de tari la nivel mondial, printre care si Romania.

Produsele Dr. Schutz comercializate de catre Indfloor Group sunt recomandate de catre mari producatori de pardoseli profesionale din intreaga lume si companii de renume, precum: Tarkett, Balta Industries, Halbmond, Grabo, Pirelli, Dunlop, etc.

 

Vezi aici lista cu produse profesionale de intretinere pardoseli marca Dr. Schutz.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
INDFLOOR GROUP