Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Despre eliminarea fierului si manganului din apa

Despre eliminarea fierului si manganului din apa

 

Cand folosim aceste filtre?

 

Filtrul automat cu pyrolox se foloseste cand apa are o concentratie mare de fier si mangan, singur sau impreuna cu un sistem de dozare clor, iar pH-ul apei ce urmeaza a fi tratata sa fie cuprins intre 6,5 - 9,0.

Filtrul cu pyrolox este un filtru automat pentru eliminarea fierului si manganului din apa, folosit in aplicatii casnice cat si industriale, simplex sau duplex

Pyrolox-ul este un mediu granular dens, o forma minerala naturala de dioxid de mangan, ceea ce face din el un mediu ecologic de filtrare a apei.

Pentru eliminarea fierului si manganului precipitat din patul de mediu, ar fi necesara o spalare inversa zilnica, daca apa este foarte incarcata.

Pyrolox-ul nu se consuma in procesul de eliminare a fierului si manganului, nu necesita substante chimice pentru regenerare si nu este distrus de clor.

 

Filtrul automat cu BIRM se foloseste cand apa contine fier si mangan in concentratie mai mica, pH-ul trebuie sa fie cuprins intre 8,0 - 9,0 si  concentratia de clor  <0,5 ppm . 

Filtrul cu BIRM este un filtru automat pentru eliminarea fierului si a manganului dizolvat in apa, folosit in aplicatii casnice si industriale.

BIRM este un  mediu eficient si economic care actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat, producand hidroxid feric care poate fi usor filtrat. BIRM-ul este un mediu de filtrare care poate fi curatat usor prin spalare inversa, nu se consuma in procesul de eliminare a fierului. El se inlocuieste la un interval de 5-6 ani de utilizare.

 

Filtrul automat cu ecomix se foloseste atunci cand concentratia de fier, mangan, duritate si amoniu este mica. Sistemul are consumabil, el regenerandu-se cu sare pastile.

Mediul filtrant este un mix de rasini care elimina/ reduce concentratia de fier, mangan, duritate, amoniu din apa.

Aceste filtre cu ecomix pot fi utilizate in aplicatii casnice si industriale, simplex sau duplex (atunci cand este nevoie de apa 24h din 24h).

 

 

Obiectul este ascuns