Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Desi pare un buncar spatiile interioare sunt generoase si luminoase

Desi pare un buncar spatiile interioare sunt generoase si luminoase

 

 

 

 

Diferentele de nivel dintre pardoseli au fost anulate pentru a facilita accesul in casa pentru persoanele de varste diferite dar si pentru a permite functionarea in parametri a unui robot care sa aspire suprafetele.

 

Sustinator al industriei locale si al marcii Health Ceramics, beneficiarul a achizitionat placi ceramice de la noua fabrica din Mission, care au fost folosite pentru finisarea bucatariei si a bailor, oferind culoare si textura unei structuri altfel austere.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România