Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Decorad Industrie prezinta radiatoarele Heatwave

Decorad Industrie prezinta radiatoarele HeatwaveUn proiect de Jaga & Joris Laarman

Aceasta minunata sculptura atarna pe zidul tau ca o opera de arta, atragand atentia...
Acest radiator uimitor pentru incalzirea centrala este primul care combina detaliile fine ale artei si un mestesug pur cu eficienta industriala. Spiralele incantatoare si frivole formeaza un contrast intentionat cu invelisul sau refractar.

Designer Joris Laarman - nascut in 1979 in Olanda

Joris Laarman s-a nascut in regiunile rurale din Olanda, langa granita cu Germania in anul 1979. In anul 1998, dupa un an de arte fine, isi incepe studiul la Academia de Design Eindhoven. Dupa ce absolva cum laude in anul 2003, castiga faima cu ajutorul radiatorului intr-un stil pretentios si functional Heatwave, care este apoi achizitionat de muzee internationale, castigand numeroase premii. In acelasi an, Laarman isi deschide propriul sau studio independent. Acesta isi concentreaza activitatea pe un produs de design si arhitectura, combinand abordarea conceptuala si stilul poetic cu ingineria tehnica. Alaturi de o colectie de elemente unice, Laarman lucreaza pentru cateva companii de design, de renume international, precum Flos, Artecnica, Swarowski, Droog, Jaga si altele. Opera sa este expusa in lumea intreaga in muzee si sali de expozitie, dupa cum se intampla in anul 2006, cu proiectul sau pentru casa ideala de la targul de mobila IMM. De altfel, Laarman contribuie cu articole si seminarii pentru revista Domus, fiind invitat ca lector la universitatile europene, printre care si: Asociatia de Arhitectura din Londra, Academia Rietveld din Amsterdam si Academia de Design Eindhoven. www.jorislaarman.com

Descrierea produsuluiHeatwave este un radiator modular, care se compune dintr-un amestec de materiale minerale si sintetice. Modulele pot fi imbinate foarte usor. In interiorul radiatorului, apa circula printr-un racord flexibil din otel inoxidabil AISI 304. Heatwave este disponibil in patru dimensiuni si in doua nuante de piatra: negru mat si gri ciment. Suprafata radiatorului este neteda, mata si unitara.

Sistem de incalzire centrala:
Presiune de proba: 8 bar
Presiune de lucru: 6 bar

Culori standard:
Gri ciment si negru mat
Include robinet manual nichelat

Conectare la perete: 2x1/2 (racord flexibil inclus) sau conectare cu robinet manual: 2xM24
Garniturile de perete din otel inoxidabil sunt furnizate impreuna cu un sablon de hartie, pentru a ajuta instalatorul la montarea radiatorului.
Heatwave poate fi montat in orice directie catre 360˚.
Estimarile randamentului de caldura sunt furnizate conform standardului european EN442 (75/65/20˚C). Valva manuala Heatwave (inclusa in ansamblu) poate fi conectata la conductele de alimentare din plastic, tub sintetic, RPE/ALU, teava de cupru sau din otel.

 

Dimensiuni:
Heatwave S: L 778 mm x H 538 mm
Heatwave M: L 1454 mm x H 729 mm
Heatwave L: L 2086 mm x H 1040 mm
Heatwave XL: L 2719 mm x H 1351 mmGreutate:
Heatwave S: 14 kg
Heatwave M: 28kg
Heatwave L: 56 kg
Heatwave XL: 84 kg

 

Ventilarea aerului: in interiorul radiatorului se afla un racord flexibil din otel inoxidabil urmand perimetrul Heatwave. Ca un rezultat al acestei constructii nu e posibila nici o acumulare de aer. Totusi, daca procesul de acumulare are loc, dezaerisirea se va face in alta parte a sistemului de incalzire centrala (distribuitor, traseu, etc).

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DECORAD INDUSTRIE
Lucru în România