Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să alegi uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță?

Alegând uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță, îmbinați funcționalitatea cu designul rustic și cu inovația tehnologică oferită de sistemele de automatizare Came.
De ce să alegi uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță?

În momentul în care se dorește alegerea unei uși de intrare pentru pivniță sau pentru subsolul casei, este foarte important să se ia în calcul că atunci când intrăm sau ieșim dintr-o pivniță sau dintr-un subsol de casă avem de regulă mâinile ocupate.

În această situație, specialiștii în automatizări pentru uși și porți Came România recomandă folosirea unei automatizări pentru ușă. Sistemul de automatizare Came folosit pentru uși permite ca, atunci când ieși din pivniță și ai mâinile ocupate, ușa să se deschidă automat, doar apăsând un buton. La fel, și închiderea se face extrem de simplu și fără a necesita vreun efort din partea utilizatorului, deoarece ușa se inchide automat, după un timp presetat.

Tehnologia ultraperformantă Came are funcționalități multiple și se poate folosi cu ușurință atât pentru automatizări complexe, pentru ansambluri rezidențiale sau clădiri comerciale, cât și pentru spații mai mici, unde accesul este condiționat de imposibilitatea de a deschide ușa cu mâna sau cu cotul.

Optând pentru propriul confort oferit de alegerea unei uși de lemn automatizată, veți crea un remarcabil contrast vizual, între patina clasică a lemnului natural și inovația tehnologiei, dând, la nivel estetic, un efect de atemporalitate și eleganță spațiului amenajat.

 

Vezi mai mult aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA
Lucru în România