Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să alegi parchetul de lux Bole

Cum ar fi sa ai in casa o pardoseala din lemn eleganta, de lux care imbina un aspect armonios si elementele naturii? Aceasta este parchetul din lemn Bole, cu linii curbate ce inspira fibra esentei lemnoase din care a fost creat.
De ce să alegi parchetul de lux Bole

Parchetul din lemn Bole este absolut special, fie ca alegeti varianta personalizata 100% pentru casa dvs., fie ca alegeti optiunea modulara Curv8 sau Varvage, o dusumea moderna cu aspect inspirat din natura.

Prin ce este deosebit parchetul Bole

Parchetul din lemn Bole are o taietura si un mod de imbinare cu totul neconvetional. Compania producatoare Bole realizeaza pardoseli unice si moderne tocmai datorita faptului ca reuseste prin liniile curbate sa creeze un efect natural special.

Mai mult chiar, Bole ofera clientilor sai optiunea unei pardoseli unice, 100% personalizata pentru fiecare incapere.

Tipuri de parchet din lemn Bole

Parchetul din Lemn Bole Custom

Acesta este mai mult decat o pardoseala, este o experienta. Noi luam masuratori pentru fiecare camera, trimitem masuratorile producatorului, iar acesta realizeaza parchetul special pentru spatiul dvs.

Parchet sau deck Modular Bole

Parchetul modular Bole Curv8 s Deck6 este reprezentat prin cele 8 linii, respectiv 6 curbate pe care producatorul le realizeaza pentru o imbinare perfecta, dar cu aspect curbat inedit. Acesta este un parchet stratificat cu grosime de 12 mm si strat de uzura 3 mm care confera durabilitate.

Parchet din lemn Bole Varvage

Deosebita, durabila, spectaculoasa este pardoseala cu aspect de dusumea (latimi 180 mm, 210 mm și 240 mm) realizata prin montarea parchetului stratificat Varvage. Este un parchet de calitate superioara, cu grosime de 17 mm si strat de uzura 5 mm si lungimi intre 1 m si 2,4 m , care pastreaza in acelasi timp armonia liniilor curbate, specifice marcii Bole.

De ce să alegi parchetul de lux Bole
De ce să alegi parchetul de lux Bole
Lucru în România