Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parchetul de lux, răsfățul pe care îl meritați

Daca va place ca locuinta si decorul ei sa reflecte statutul social si munca depusa, parchetul de lux este ce cautati. Eleganta, aspectul unic si rezistenta fac echipa buna si va ofera garantia unei pardoseli cu adevarat inedite.
Parchetul de lux, răsfățul pe care îl meritați

Cum am clasifica parchetul de lux?

 

Parchetul de lux nu este o simpla pardoseala care, in timp, ajunge acoperita de covoare. Parchetul de lux este un decor in sine si o suprafata pe care nu numai ca nu veti dori sa o acoperiti, ci pe care veti merge desculti, sa o simtiti, sa va bucurati privirea cu ea.

 

Parchetul de lux este rasfatul pe care il meritati dupa munca depusa de-a lungul anilor, este incunuarea efortului dumneavoastra.

 

Tipuri de parchet de lux. Ce face diferenta intre parchetul clasic si cel de lux?

 

  • Bole - Spre deosebire de parchetul conventional, parchetul Bole se remarca prin forma pe care placile o iau. Placile drepte vor fi inlocuite cu unele curbate care sa respecte liniile regasite in natura, urmarind, parca, linia fibrelor de lemn. Parodosela Bole se poate achizitiona sub forma de parchet triplustratificat sau din lemn masiv. De asemenea, pentru o terasa superba puteti opta pentru deck din lemn Bole, pastrand aceleasi caracteristici estetice deosebite, dar si proprietati de durabilitate.

 

  • Chevron - Parchetul lemn Chevron este inspirat din esteticul Palatului Versailles, o optiune romantica, eleganta si trainica. Aspectul inedit este datorat taierii in unghi a lemalelor, fapt care permite montarea parchetului in modele variate. Parchetul Chevron poate fi achizitionat in varianta stejar sau frasin, finisat sau nefinisat. Parchetul nefinisat va ofera libertatea de a alege culoarea dorita, pentru un plus de personalitate.

 

  • Daca tipurile de parchet de lux mentionate anterior se remarca prin forma si imbinare, de data aceasta definim luxul prin culoare. Este vorba de parchet stratificat din lemn de stejar care este finisat cu migala si rabdare de mesterii italieni. Nu vorbim despre un simplu finisaj, ci de pana la 22 de straturi aplicate. Culorile vii, inedite, si modelul unic ofera parchetului si locuintei dumneavoastra un aspect luxos.

 

Pentru mai multe informatii despre grosime si finisaje, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne faceti o vizita la showroomul nostru din Bucuresti, zona Iancului - Pantelimon.

Parchetul de lux, răsfățul pe care îl meritați
Parchetul de lux, răsfățul pe care îl meritați
Articol scris de
ALMA PARCHET
Lucru în România