Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce ar trebui să apelezi la servicii de revizie pentru rampa de încărcare

Reviziile periodice sunt esentiale pentru a prelungi cat mai mult posibil durata de viata a rampei tale de incarcare, dar si pentru siguranta si eficienta operatiunilor.
De ce ar trebui să apelezi la servicii de revizie pentru rampa de încărcare

O rampa verificata in mod regulat de tehnicieni isi va pastra fiabilitatea pe tot parcursul ciclului sau de viata si nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu siguranta si eficienta sa. Anumite componente au nevoie de inspectii periodice care nu pot fi garantate decat pe baza de contract de service. O defectiune ca ruperea protectiei furtunului hidraulic (sau oricare alta) afecteaza siguranta procesului de incarcare/descarcare.

In cazul in care nu functioneaza corect, riscul ca bunurile sau echipamentele sa fie afectate si chiar acela ca oamenii sa fie raniti este deosebit de ridicat. In schimb, in conditiile in care exista un contract cu un service, protectiile anterior mentionate ar fi verificate si inlocuite inainte sa provoace neplaceri.

Prelungirea duratei de viata a rampei de incarcare

Un contract cu un service care include servicii de modernizare va contribui la prelungirea duratei de viata a rampei tale, prin dotarea acesteia cu noi functii si componente, astfel incat sa tina pasul cu necesitatile in schimbare ale cladirii tale si cu reglementarile din industrie.

Nu in ultimul rand, in cazul in care rampa ta va necesita reparatii, un contract in vigoare cu un service iti garanteaza faptul ca un tehnician iti va face o vizita in cel mai scurt timp - reducand timpul pierdut ca urmare a defectiunii si, in consecinta, impactul asupra profitului afacerii tale.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ASSA ABLOY Entrance Systems
Lucru în România

Alte articole interesante