Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Beneficiile unei camere de încărcare

Atunci cand instalezi o camera de incarcare, ca structura separata de depozit, intreaga platforma de incarcare/descarcare se va afla in afara cladirii principale. Ce beneficii iti aduce acest lucru?
Beneficiile unei camere de încărcare

Cresterea eficientei energetice

Prin instalarea unei rampe de incarcare/descarcare in afara depozitului reduci cantitatea de energie pierduta si schimburile de caldura atunci cand efectuezi astfel de operatiuni, un aspect cu deosebire important in cazul centrelor de distributie din domeniul bunurilor refrigerate.

O mai buna igiena

Spatiul de sub rampa de incarcare/descarcare poate constitui un adapost pentru daunatori si favorizeaza acumularea de murdarie. Prin amplasarea rampei intr-o camera de incarcare, vei obtine o igiena mai buna in interiorul depozitului, reducand riscul ca daunatorii sau murdaria sa-ti intrerupa operatiunile. Este un aspect de luat in considerare in special de companiile din industria alimentara.

Maximizarea spatiului

Prin mutarea platformei de incarcare/descarcare in afara cladirii principale obtii automat mai mult spatiu liber in interiorul depozitului.

Prin urmare, daca te gandesti la modalitati prin care poti sa-ti optimizezi operatiunile de incarcare/descarcare, ia in considerare camera de incarcare pentru o mai mare eficienta, o igiena mai buna si valorificarea la maximum a spatiului.

Afla mai multe: https://www.assaabloyentrance.com/en/aaes/aaes/products/loading-dock-equipment/

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ASSA ABLOY Entrance Systems
Lucru în România