Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum se montează panelurile de ardezie flexibilă fără adeziv

Ardezia flexibila castiga teren pe piata produselor din piatra naturala. Pastrand caracteristicile generale ale ardeziei, la care se adauga usurinta montajului, flexibilitatea si greutatea redusa a foilor, plus eleganta unor amenajari unice pe straturi suport felurite, ardezia flexibila schimba conceptul de masivitate orgolioasa al placarilor cu piatra naturala.
Cum se montează panelurile de ardezie flexibilă fără adeziv
Foile de ardezie se “astern” pe perete frumos, ca un invelis subtire, dar viguros, ori se aplica precum un furnir unicat pe mobilierul din living, si inca n-am terminat, pentru ca spectacolul “infasurarii” unui stalp circular in piatra flexibila surprinde si entuziasmeaza deopotriva, depasind asteptarile.

Inca mai spectaculos apare panelul din ardezie flexibila, o realizare exceptionala din “fasii” de piatra, de diverse dimensiuni, cu o coloristica aparte si care se foloseste pentru montaje speciale. Amenajarea prin asocierea mai multor paneluri se face alegand piesele si montandu-le ca pe un puzzle pe perete, pe mobilier, practic pe orice suprafata.
Cum se montează panelurile de ardezie flexibilă fără adeziv

Alegerea montajului iti apartine. Daca vrei sa lipesti acest “tapet’ poti folosi o varianta de ardezie flexibila pe suport de rasina fara aderenta. In aceasta situatie iti recomand un adeziv de tip Fix All de la Soudal. Varianta de panel Jeera Green 60 x 15 cm, este ceea ce-ti trebuie. 

 

Pentru un montaj fara adezivi te asteapta varianta de panel Indian Autumn, cu dimensiuni tot de 60 x 15 cm, insa care are pe spate o folie de la 3M. Prin indepartarea acesteia se ajunge la o suprafata autoadeziva care permite montajul pe suport fara nimic altceva.

Dupa montaj, indiferent de tipul de panel folosit, este bine sa impermeabilizezi suprafata cu o solutie de la LTP.

In final, te invit sa descoperi panelurile despre care am vorbit la PIATRAONLINE intr-o promotie care-ti asigura reduceri de pret de 12-15%.

Deci si fara adezivi si cu 12% mai putin la pret. Ce poate fi mai avantajos ?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE