Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum iti amenajezi curtea in stil modern, cu un buget accesibil?

Cum iti amenajezi curtea in stil modern, cu un buget accesibil?

Curtea casei tale poate fi locul ideal pentru odihna si recreere alaturi de familie si prieteni. Daca vrei sa-ti amenajezi o curte moderna cu un buget accesibil, iti propunem cateva produse cu care o poti transforma in spatiul preferat de petrecere a timpului liber! Important este sa stabilesti de la inceput ce stil de amenajare vei aborda, pentru a nu achizitiona materiale care nu iti vor mai fi de folos ulterior.

 

Primul pas in amenajarea unei curti moderne il reprezinta stabilirea functionalitatilor dorite - alei, terasa, parcare exterioara, zona de gratar si altele. Apoi, urmeaza definirea stilului - romantic, minimalist, rustic, futurist, lucru care te va ajuta in alegerea elementelor necesare pentru realizarea amenajarii - pavele, borduri, elemente ornamentale si alte produse. Calitatea amenajarii finale va rezulta din combinarea potrivita a elementelor functionale cu cele estetice si incadrarea lor armonioasa in mediul ambiental natural.

 

Pavelele rezidentiale 

Au finisaje atent realizate, forme si cromatica interesante, astfel incat vei obtine un spatiu estetic si functional. Datorita materialului de calitate superioara din care sunt fabricate - betonul vibropresat, acestea au o rezistenta foarte buna la uzura si nu vor necesita intretinere majora in timp. Iata cateva modele deosebite si accesibile!

 

Produsele si preturile mentionate sunt disponibile in oferta producatorului Elis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania. Consulta intreaga gama de pavaje si produse ornamentale pe www.elis.ro.

 

 

Lucru în România