Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cubul din Birmingham: parcaj de 339 de autoturisme cu noul sistem Multiparker 760

Cubul din Birmingham:  parcaj de 339 de autoturisme cu noul sistem Multiparker 760

Arhitectura impresionanta este realizata de arhitectul Ken Shuttleworth de la MAKE Arhitects, care a proiectat impreuna cu arhitectul Norman Foster cladirea London's Gherkin.

Cladirea "CUBE" este imbracata in sticla si panouri din aluminiu de culoarea aurului iar fatada ofera pe o parte vizualizarea in interiorul cubului arhitectural. In partea de sus este amplasata o coroana pe doua nivele fiind construita dintr-un cadru de otel, din cauza complexitatii geamurilor. Cladirea are 23 etaje avand utilizare mixta. Contine 135 de apartamente, 10.359 mp de birouri, magazine, un hotel si un restaurant "skyline".

 

Sunt instalate doua sisteme de parcare separate, Multiparker 760, pentru 186 si 153 de locuri de parcare auto - in total 339 de locuri. Ambele sisteme sunt conectate prin intermediul unui sistem de control comun, in scopul de a ghida utilizatorii catre rampa de intrare aflata la una din cele 4 zone de transfer. Utilizatorii parcheaza autoturismul in zona de transfer si pot comanda ulterior masina dintr-un spatiu confortabil de asteptare amplasat langa garaj.
Timpul mediu de asteptare este de aproximativ 160 de secunde, apoi utilizatorii parasesc parcarea catre directia de mers dorita.

 Detalii suplimentare: autoturismele sunt parcate direct pe platformele de beton (nu sunt necesari paleti) prin intermediul celor 4 lifturi si a celor 6 platforme naveta. Lungimile autoturismelor difera intre 5,25 m pentru 291 de locuri de parcare si 4,00 m pentru 48 de locuri de parcare.  Doua niveluri de parcare sunt disponibile pentru autoturismele cu inaltimi de 1,6 m si un nivel pentru inaltimi de 2 m.

Otto Wöhr GmbH
Ölgrabenstr. 14
71292 Friolzheim, Germania
www.woehr.de
info@woehr.de
Partener in Romania
Elmas S.R.L.
B-dul Grivitei nr.1y
50177 Brasov
www.sistemedeparcare.ro
sales@elmas.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELMAS
Lucru în România