Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Crește performanțele sectorului zootehnic

Agricultura, cu ramurile sale principale, producția vegetală și producția animală, se dezvoltă după aceleași principii, având forme specifice de manifestare pentru fiecare sector în parte, determinate fiind de anumite particularități tehnice și economice.
Crește performanțele sectorului zootehnic

Zootehnia, ca ramură de bază a agriculturii moderne, constituie o prioritate strategică pentru dezvoltarea unei agriculturi susținute și de durată. Pentru a menține un ritm ascendent în dezvoltarea acestui sector este necesară o investiție constantă în creșterea performanțelor de producție.

1st Criber sprijină fermierii în optimizarea proceselor de producție, punând la dispoziție o gamă largă de produse agricole menite să eficientizeze munca și să asigure o productivitate sporită zilnică. Pentru o investiție susținută a sectorului zootehnic, am pus la dispoziția fermierilor silozuri pentru depozitarea cerealelor și a furajelor necesare hrănirii animalelor, rezervoare eliptice pentru necesarul de apă pentru animale sau pentru irigații, rezervoare cilindrice modulare pentru dejecțiile animale, adăposturi pentru animale S și XXLadăpătorivane dezinfecție și chiar roabe.

 

Silozurile 1st Criber sunt un instrument util și ușor de folosit de către fermieri și agricultori. Datorită depozitării pe verticală, silozurile valorifică la maxim spațiul disponibil, păstrând calitatea cerealelor un timp îndelungat. Datorită materialului din care sunt fabricate, au o durată de viață de minimum 50 de ani, nu necesită dezinfecție și sunt rezistente la radiațiile ultraviolete.

Crește performanțele sectorului zootehnic

Cisternele eliptice utile pentru asigurarea necesarului de apă destinat animalelor și rezervoarele cilindrice modulare pentru dejecții sunt fabricate din P.A.F.S., ceea ce face ca manevrabilitatea lor să fie foarte ușoară, datorită greutății reduse. Rezervoarele eliptice mai pot fi utilizate în aplicații precum: transportului necesar de apă sau pentru irigații, transportului lichidelor alimentare și nealimentare pe autovehicule, utilaje agricole sau în alte aplicații necesare fermierului.

Crește performanțele sectorului zootehnic
Adăposturile pentru animale de tip iglu se pretează utilizării în cazul animalelor de dimensiuni mici, cum ar fi: viței, oi, capre etc. Iglu-urile 1st Criber pot fi de dimensiuni mici sau mari (S, XXL), pentru unul sau mai multe animale, cu amplasare mono-box sau în baterii.
Crește performanțele sectorului zootehnic
Investițiile reprezintă cheia prin care fermele pot rezista și se pot dezvolta pe piață. Compania 1st Criber investește permanent în dezvoltarea echipamentelor agricole pentru a oferi fermierilor o gamă vastă de produse optimizate.

1st Criber – susținem împreună dezvoltarea continuă a sectorului zootehnic.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET