Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Construieste-ti casa visurilor cu BCA

Construieste-ti casa visurilor cu BCA

Cu totii am visat mereu la o casuta a noastra, cu putina verdeata, cu suficient loc in interior pentru a ne amenaja un spatiu de hobby, o casa perfecta. Trebuie insa sa recunoastem ca ridicarea unei case nu e o misiune usoara, iar cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o luam atunci cand vine vorba despre ea este materialul de constructie.

 

BCA pentru acasa

 

Betonul celular autoclavizat, pe care suntem siguri ca il stii dupa denumirea mai populara BCA, este o solutie moderna de constructie cu ajutorul careia te vei putea bucura de casa ta.

 

Nu trebuie sa te lasi indus in eroare de greutatea redusa a blocurilor de zidarie din BCA, ele sunt extrem de rezistente, iar cladirile realizate cu ajutorul acestui material vor trece toate testele la care vor fi suspuse - al timpului, al factorilor vitregi de mediu, chiar si al dezastrelor naturale. Casa pe care o construiesti acum pentru tine, va deveni acasa si pentru copiii tai, deoarece BCA-ul este imun procesului de imbatranire.

Nu trebuie sa scapam din vedere nici faptul ca BCA-ul este un material care nu dauneaza naturii, nici in timpul productiei, nici pe durata vietii. Este produs din materiale naturale precum nisipul, varul, cimentul si apa si va crea un mediu sanatos in locuinta ta, asigurand un grad optim de umiditate si tinand departe de casa ta mucegaiul si fungii, datorita varului.

 

Nu va trebui sa-ti faci griji nici din cauza incendiilor, a viiturilor sau a seismelor. BCA-ul va actiona ca un scut in fata lor protejandu-ti familia si lucrurile din interiorul casei.

 

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Lucru în România