Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Construiește durabil cu blocurile de BCA CELCO

Alege trainic! Casa este simbolul maturității și al împlinirii și modul de a ne marca identitatea. Pentru că nu vrei să fie o alegere aleatoare, pentru construirea ei, cântărești fiecare aspect în parte.
Construiește durabil cu blocurile de BCA CELCO

Te invităm la un studiu amănunțit asupra ofertelor disponibile din piață. Informandu-te, vei decide singur ce este bine pentru familia ta și vei fi mai putin influențat de ceea ce cred alții că este bine pentru tine.

Sfatul nostru!

Este să te indrepți către materiale sigure, ce îți oferă stabilitate și trăinicie, dar care să fie eficiente din punct de vedere energetic și al costului.

Ca o casă să poată trece testul timpului și să își dovedească eficiența trebuie mai întâi de toate să fie proiectată și construită inteligent.

Cu toții vrem materiale rezistente, ce dăinuie în timp, care trec testul curtremurelor și calamităților, ce pun la încercare structura casei. Ne dorim să lăsăm generațiilor următoare o casă solidă și rezistentă care trăieste să povestească despre cel ce a clădit-o.

Vorbim despre prevenția oricărui tip de risc la care ne putem expune în perimetrul interior sau exterior al casei. Ne dorim eliminarea sentimentului de primejdie în detrimentul celui de liniște și încredere, ideea de a te ști la adăpost de orice pericol.

În afara cutremurelor unul din riscurile majore care pot distruge o casă îl reprezintă incendiile. Mai puțin întâlnite prin comparație, dar cu potențial distructiv semnificativ sunt inundațiile si vânturile puternice.

Ce este de făcut?

CELCO creează materialele zilelor noastre și materialele cu care generațiile viitoare se vor întâlni. Materiale care nu construiec doar un imobil, ci o experiență.

În comparație cu alte tipuri de materiale, un zid construit cu BCA CELCO își păstrează caracteristicile și forma și în cazul intemperiilor precum inundațiile și vântul. Datorită suprafeței poroase ce permite mortarului adeziv (CELCO M5 sau CELCO M10) o aderență foarte bună, zidul rămâne fixat în cadre fără a suferi deplasări sau transformări.

În ceea ce privește comportamentul în situații de incendiu: modul de aprindere, de întreținere și de propagarea a focului, blocurile de BCA CELCO sunt certificate cu clasa A1, calificativul maxim. Acestă caracteristică protejează zidurile nu doar de incendii apărute în interiorul casei ci și de posibile incendii izbucnite în spațiile invecinate, devenind astfel o barieră ignifugă.

 

Așadar, cel puțin pentru partea de zidărie ne place să credem că avem soluția cea mai bună.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO