Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Complex de locuinte South Chase propus de Alison Brooks Architects

Complex de locuinte South Chase propus de Alison Brooks Architects

Denumit South Chase, complexul de 84 de locuinte se afla in prima faza a dezvoltarii unei noi zone rezidentiale de la marginea de est a orasului Harlow, Essex care urmeaza sa cuprinda o varietate de tipologii locative. Blocuri cu apartamente si case individuale delimiteaza colturile si capetele de lot pentru patru noi strazi, in timp ce intre ele se afla locuinte insiruite si case cu gradini.

 

Alison Brooks declara ca a avut intentia de a realiza “o tipologie de locuire in suburbii noua si durabila in care locuintele cu plan liber sa se intercaleze cu spatii exterioare amenajate astfel incat sa se creeze spatii mai generoase si mai bine luminate”. Aceasta a subliniat importanta crearii “unor spatii dedicate lucrului” si “a unei suburbii active din punct de vedere economic”. Avand in vedere aceste lucruri, fiecare locuinta are un spatiu deschis in mansarda care poate fi transformat in birou iar in cazul caselor mai mari, la parter a fost prevazut un birou separat care la nevoie, poate deveni dormitor de oaspeti.

 

In cadrul noii zone rezidentiale sunt in total 50 de case, dintre care 14 sunt case individuale standard, 29 sunt case cu gradina si 7 sunt case insiruite. Locuintele cu gradina in forma literei “T” au fost gandite sa ofere un nou standard pentru locuirea din Marea Britanie de la un lot tipic de 5mx20m la o poportie aproape 1:1 (9.5mx10.5m). Aceasta suprafata permite o organizare optimizata a functiunilor astfel incat se creaza curti atat la parter cat si la etaj care permit o extindere a zonei de zi sau a dormitoarelor. O zona de acces acoperita delimiteaza un spatiu semi-public foarte important, intre usa de intrare in casa si zona comuna a strazii. La etaj, deasupra bucatariei s-a amenajat cate o terasa. Toate domitoarele de la etaj se bucura de un volum mai mare care se extinde pana sub sarpanta.

 

In acelasi timp, locuintele insiruite avand suprafete de 90mp sau 115mp au fost retrase de la strada pentru a permite amenajarea unor gradini orientate spre sud. Organizarea interioara gravitreaza in jurul unui hol principal cu scara de acces la etaj, spatiile de zi sunt mari, deschide prin vitraje catre gradini in timp ce dormitoarele de la etaj se bucura de amplitudinea oferita de spatiul de sub acoperis. Fiecare casa este dotata cu 5.4mp de panouri fotovoltaice pe acoperis.

 

Locuintele individuale au doua niveluri si un plan in forma literei “L” care asigura un spatiu de parcare in fata si o suprafata mai mare orientata spre sud. Verande acoperite de balcoane ofera trecatorilor un joc plin-gol interesant. Din holul de intrare se ajunge intr-un living deschis, cu bucatarie si o camera comuna, in timp ce camera dinspre strada unde este biroul poate deveni dormitor de oaspeti. Panouri solare au fost amplasate pe acoperis pentru a deservi necesarul de apa calda si incalzire al fiecarei locuinte.

 

Cele cinci blocuri de apartamente au fost astfel pozitionate pentru a delimita strazile de pe axa nord-sud dar si pentru a oferi locatarilor perspective ample catre vecinatati. Etajele au fost placate cu caramida si sunt putin scoase in consola pentru a proteja zonele de acces. Fiecare bloc are intre sase si opt apartamente. Acestea au suprafete generoase, ferestre franceze si balcoane inguste care permit luminii naturale sa inunde camerele si deschid interioarele catre peisaj.

Toate constructiile incorporeaza elemente prefabricate din lemn, iar printre materialele folosite pentru realizarea finisajelor exterioare se numara caramida, lemnul de larice baituit si placile de ardezie.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://www.dezeen.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

 

Treapta granit Artico Grey Polisata, 120 x 33 x 1.8 cm
Treapta granit Artico Grey Polisata, 120 x 33 x 1.8 cm

Treapta granit Artico Grey Polisata, 120 x 33 x 1.8 cm

Oferta trepte standard granit gri la cel mai bun pret | Granit Artico Grey!
Cand vine vorba despre amenajarea unei locuinte, detaliile sunt cele de care trebuie sa tinem adesea cont. In ceea ce priveste treapta din granit Artico Grey cu finisaj polisat, aceasta indeplineste toate nevoie din amenajarea de care ai nevoie: are o textura unica ce poate fi asociata cu usurinta cu alte nuante, este o piatra ce se potriveste in mai multe stiluri si are o rezistenta iesita din comun. Cum a luat nastere aceasta piesa? Echipa noastra si-a dorit sa iasa din cotidian (clasicele placari verticale si orizontale) si sa ofere cat mai mult din frumusetea naturala a pietrei. Astfel, treapta din granit devine acel element care iti va defini casa, iar materialul din care este realizat este foarte important. 

Granitul este o roca vulcanica aparuta in urma racirii lente a magmelor de adancime, compozitia include feldspat, quartz si mica, intr-o structura cu granulatie mare si avand o textura naturala. Ca urmare a modului de formare granitul are calitati remarcabile care o recomanda printre cele mai performante materiale de constructie:

•    Densitate: 2500-2800 Kg/m³ si peste 2800 
•    Rezistenta la incovoiere: valori medii in gama 8-16 MPa
•    Rezistenta la compresiune: valori medii in gama 80-150 MPa
•    Absorbtie de apa: medie de 0.3-1 (%)
•    Rezistenta la abraziune (“purtare”/trafic): foarte buna 
•    Coeficient de dilatatie termica: intre 5x10¯⁶ si 9x10¯⁶ (1/°C)

Granitul se prezinta intr-o paleta de culori dintre cele mai felurite, predominand nuantele de alb, negru, gri, roz.
Granitul se foloseste in proiecte rezidentiale si publice, la interior si la exterior, in medii diverse (terase, living, crama, piscina, fatada, soclu, etc).

Din acest granit putem executa:
• piese speciale (blaturi, glafuri, trepte, placi cu dimensiuni atipice, inclusiv pentru pardoseli aparente si fatade ventilate)  
• chiuvete si cismele 
• mobilier de gradina
• placi cu dimensiuni si grosimi standard
• piatra cubica, borduri, plinte, pavaje, bolarzi
• pebbles, pasi japonezi  

Ce finisaje putem executa: polisat, fiamat, buciardat, natur, sablat, “leather finish”. Finisajul polisat se obtine prin lustruire mecanica, cel buciardat si “leather finish” prin prelucrari  mecanice de suprafata.  Granitul fiamat se obtine prin aschierea suprafetei sub actiunea unei flacari (la temperatura ridicata). Sablarea este o operatie care se poate executa fie prin improscarea suprafetei cu nisip de diverse granulatii, fie prin aplicarea unei solutii corozive (sablare chimica). 

Montaj:
In cazul montajului si al prelucrarilor se recomanda sa lucrezi cu specialisti, contacteaza echipa de montaj PIATRAONLINE pentru servicii profesionale specifice.

Tratamentele si intretinerea, la intrebarea cum se curata granitul PIATRAONLINE are raspunsul pregatit. Alege dintre cele 14 tipuri diferite de detergenti pentru indepartare pete si curatare a granitului si vei putea curata orice suprafata, cu orice finisaj. Alege dintre cei 13 impermeabilizanti disponibili si vei asigura protectia suprafetelor la praf, apa, pete, radiatii UV. 

Pretul granitului PIATRAONLINE este competitiv si intemeiat pe calitatea reala a produsului. Alege granitul, cel mai durabil, mai rezistent la solicitari mecanice, factori de mediu si trafic, mai insensibil la agentii de patare, dintre toate pietrele naturale folosite ca materiale de constructie ! 

 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialGranit, Granit
CuloareGri, Gri
Greutate MP18.9
Adeziv RecomandatWeber Set Portelanat Max² / Weber Set Marmo Plus
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:18.9
Grosime 1.8 cm
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):378
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286803361
Dimensiuni pt titlu120 x 33 x 1.8 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaEach
Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm
Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm

Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm


Specificatii:
FinisajFiamat, Fiamat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP23.4
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:23.4
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
EAN5949286808663
Unitate de masura de livrareBucata
Unitate de măsură pentru comandaEach
Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm
Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm

Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP23.4
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:23.4
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
EAN5949286808656
Unitate de masura de livrareBucata
Unitate de măsură pentru comandaEach
Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)
Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)

Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm (doar interior)

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. 
Fie ca sunt Blaturi de Bucatarie, Glafuri sau Trepte , multi dintre clientii nostri folosesc limestone Vratza polisat cu grosime de 2 cm.  
Piesele speciale din limestone Vratza polisat de 3 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard (conform piatraonline.ro) sau personalizate, dupa nevoile tale. 
Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet” si prelucrari CNC) piesele speciale imbina aspectul elegant si linistitor al limestone Vratza cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri Limestone Interior | Pervaze Ferestre | Ce trebuie sa stii despre montajul glafurilor la interior. 
Montajul pervazelor se realizeaza: 
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Interioare Limestone | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /limestone care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montajul Treptelor / Scarilor Exterioare / Interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si Baie Limestone la Comanda | Blat Bucatarie de Piatra 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege limestone Vratza polisat. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din limestone Vratza  polisat  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: limestone-vratza-beige-polisata 

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor, glafurile, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG. 
Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu: Kit Antibacterian cu ioni de argint sau Safe Marble
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Idei practice pentru placarea scarilor interioare
Dimensionarea scarilor in spirala
Limestone-ul Vratza Beige si unde sa-l folosim


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLimestone, Limestone/Calcar
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP60
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Personalizata
Greutate U.M:60
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare calda
USP2Pret accesibil
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiese Speciale
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947561
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm (doar interior)
Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm (doar interior)

Piese Speciale Limestone Vratza Polisat (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm (doar interior)

Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. 
Fie ca sunt Blaturi de Bucatarie, Glafuri sau Trepte , multi dintre clientii nostri folosesc limestone Vratza polisat cu grosime de 3 cm.  
Piesele Speciale din limestone Vratza polisat de 3 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard (conform www.piatraonline.ro) sau personalizate, dupa nevoile tale. 
Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare “waterjet”, prelucrari CNC) Piesele Speciale imbina aspectul elegant si linistitor al limestone Vratza  cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri Limestone Interior | Pervaze Ferestre

Ce Trebuie Sa Stii Despre Montajul Glafurilor la Interior. 
Montajul pervazelor se realizeaza: 
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Interioare Limestone | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /limestone care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montajul Treptelor / Scarilor Exterioare / Interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si Baie Limestone la Comanda | Blat Bucatarie de Piatra 
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege limestone Vratza polisat. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa Stii Despre Montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din limestone Vratza  polisat  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel: limestone-vratza-beige-polisata 

PIESE SPECIALE CU VIATA LUNGA 
Afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor, glafurile, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj. Se recomanda LTP MPG . Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
Safe Marble
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Scarile interioare de la A la Z

Ce tipuri de scari sa alegem pentru interior

"Atentia" la finisaje intr-un proiect face diferenta


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLimestone, Limestone/Calcar
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP71
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda5 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Personalizata
Greutate U.M:71
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
Grosime 3 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):710
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiese Speciale
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947578
Dimensiuni pt titlu3 cm
Piese Speciale Marmura Crema Royal Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.7 cm
Piese Speciale Marmura Crema Royal Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.7 cm

Piese Speciale Marmura Crema Royal Polisata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 1.7 cm

Trepte | Blaturi | Glafuri | Marmura Crema Royal Lustruita la cel mai bun pret
Gandeste-te cum un tamplar lucreaza lemnul, cum un fierar manuieste fierul, tot la fel pietrarii nostri finiseaza piatra, asa ca sa obtinem pentru tine si proiectul tau piese speciale, asa cum iti doresti. Fie ca sunt blaturi de bucatarie, glafuri sau trepte scari, clientii nostri folosesc marmura Crema Royal  polisata cu grosime de 1.7 cm. Piesele Speciale din marmura Crema Royal de 1.7 cm (blaturi, trepte, glafuri) se executa la dimensiuni standard sau personalizate, dupa nevoile tale. Executate in sectia de productie proprie, dupa o tehnologie moderna (debitare Waterjet sau CNC). Piesele Speciale imbina aspectul elegant al marmurei Crema Royal cu precizia necesara unor astfel de produse. 

Glafuri marmura crem interior si exterior | pervaze ferestre marmura
Glafurile la exterior se monteaza cu asigurarea unei pante de 5% pentru scurgerea apei de ploaie, plus picurator 1 lungime, aceste pervaze se prelucreaza / debitateaza la conform proiectului tau, avand posibilitatea alegerii diferitelor prelucrari – (de cant: semibaston, bizot) picurator etc. 

Ce trebuie sa stii despre montajul glafurilor la exterior sau la interior. 
Montajul pervazelor se realizeaza: 
• prin lipire pe zidarie, folosind adezivi corespunzatori
• prin incastrare in perete, in urmatorii pasi:

1. se aseaza glaful pe pozitie
2. se incastreaza in perete
3. se protejeaza cu banda adeziva zona de la intersectia intre perete si glaf
4. se aplica un strat de etansant la imbinarea intre glaf si perete
5. se intinde pe imbinare
6. se indeparteaza banda 
7. se curata surplusul de etansant

• prin prindere pe profilul ferestrei in locurile prevazute de fabricantul acesteia 
• prin fixare cu tije montate in gauri practicate in cantul glafului si fixate in perete 
• pe suporti montati in perete

OBS: In cazul glafurilor/pervazelor cu dimensiuni atipice sunt necesare sabloane, acestea se transmit catre noi prin curier sau personal, pentru calculatie. 

Trepte / Scari Exterioare si Interioare Marmura | Trepte si Contratrepte Scari
Ce poate sa fie mai durabil decat o scara / treapta din piatra naturala /marmura care sa dureze o viata. Astfel urca si coboara treptele scarilor interioare sau exterioare si bucura-te de aspectul si functionalitatea lor desavarsite ! Eleganta contra-treptelor, realizate dupa preferintele tale are nevoie si de utilitatea benzilor anti-alunecare prelucrate pe suprafata treptei, in special in cazul treptelor de exterior. 

Ce Trebuie sa stii despre montajul treptelor (scarilor) exterioare / interioare:
1. se verifica rampele / scara suport, pe care urmeaza sa se monteaza treptele, se masoara si se corecteaza eventualele erori de planeitate si diferentele dimensionale (din sapa – resapare) 
2. se pregateste stratul suport, acesta trebuie sa fie curat, neted, plan, portant) 
3. se verifica planeitatea treptei, aceasta  ar trebui sa aiba aceeasi grosime pe toata suprafata, pentru ca treapta sa fie dreapta. Eventualele mici erori se corecteaza din stratul de adeziv sau sapa. Se verifica planeitatea cu nivela 
4. in cazul in care nu s-a prevazut initial, prelucrarea canturilor (bizot, semibaston,etc), aceasta se poate realiza la fata locului, cu ajutorul unui polizor unghiular (Flex) dotat cu discuri abrazive  
5. se masoara si se traseaza locul treptei de piatra pe suprafata suport
6. se aplica adeziv elastic atat pe suport cat si pe placa (Ex: Weber MarmoPlus)
7. se aseaza placa pe treapta-suport si se lipeste de aceasta. 
8. se verifica in permanenta planeitatea cu nivela
9. contra-treapta se monteaza in acelasi mod. Daca treapta este mai lunga si depaseste lungimea si latimea suportului atunci treapta din piatra se monteaza prima, apoi contra-treapta. Daca nu se intampla asa si cele doua se unesc intr-un unghi drept, atunci se poate monta intai contra-treapta.

OBS: In cazul treptelor / contratreptelor cu dimensiuni atipice este necesara executia unor sablon din carton la scara 1:1, avand la baza scara din beton (caramida). Dupa acest sablon se vor executa treptele si contratreptele.  

Blat Bucatarie si baie marmura la comanda | blat bucatarie de piatra naturala
In cazul blaturilor de bucatarie sau baie recomandam grosime de 3cm, fara probleme poate sa fie utilizata si 2cm. Vrei o suprafata unica a blatului tau din bucatarie sau baie, alege marmura Crema Royal polisata. Absorbtia de apa scazuta si  rezistenta la socuri mecanice fac blatul util si practic. Unicitatea si aspectul o recomanda in cazul amenajarilor pretioase, cu care te poti lauda. In sectia noastra de productie executam blaturi personalizate / „tailor made” prin debitarea direct din lastre, aceasta se face dupa masuratori precise si dupa verificarea locului de montaj (peretii trebuie sa se inchida in unghi drept). 

Prelucrarile de cant (semi-baston, baston, bizot, lustruire, lipire ), realizarea decupajelor de lavoare, executia unui picurator, carotari, se executa la fata locului. 

Ce Trebuie sa stii despre montaj: 
1. se fac masuratori si verificari preliminare de catre echipa de montaj 
2. se monteaza mobilierul de sustinere (dulapuri, suporti) si se fixeaza
3. se verifica planeitatea suprafetei suport cu nivela.
4. se alege tipul canturilor (daca se prelucreaza la fata locului) 
In cazul prelucrarilor suplimentare: acestea se pot executa inclusiv si la fata locului, folosind un polizor unghiular cu disc abraziv, se finiseaza cu smirghel de diverse granulatii
5. se executa decuparile pt chiuveta (eventual prize) cu ajutorul unui fierastrau circular cu disc diamantat si a unei carote (pentru baterie pe blat), se finiseaza .
6. se verifica planeitatea si alinierea
7. se aseaza blatul pe mobilier
8. se aplica silicon intre blat si perete (contra-blat) si intre blat si mobilier.
9. se monteaza chiuveta si bateria. 

OBS: In cele mai multe situatii blatul de bucatarie din piatra naturala se completeaza cu un contra-blat tot din piatra naturala. Rolul contra-blatului este de a proteja peretele de stropii care sar in procesul de praparare a mancarii, de aceea este important ca materialul din care este ales sa fie rezistent si sa se poata curata cu usurinta. Pe langa aceste aspecte contra-blatul ar trebui sa se incadreze in placarea peretelui din jur si totodata in linia de design generala. Pentru blatul din marmura Crema Royal polisata  este o alegere fireasca imperecherea cu placi din material de acelasi fel sau apropiat: https://www.piatraonline.ro/marmura-crema-royal-polisata-60-x-30-x-1-7-cm 

Piese speciale cu viata lunga, afla acum cum se intretine blatul de bucatarie sau baie, treptele scarilor exterioare sau interioare, astfel indiferent de tipul pieselor speciale comandate acestea trebuie protejate de actiunea unor factori de mediu agresivi dar si de accidentele din gospodarie care le pot afecta aspectul si textura. 

Tratamente simple si rapide in 3 pasi, acestea sunt efectuate dupa montaj. 
1. Curatare – se realizeaza cu LTP Grimex sau LTP Power Stripper. Pentru eliminarea unor pete se folosesc solutii specifice (detergenti)
2. Impermeabilizare – protejarea suprafetelor la praf, apa, grasimi si unele pete este diferentiata dupa locul de montaj.
Se recomanda LTP MPG pentru montaj la interior si LTP Mattstone H2O pentru montaj la exterior.
Pentru protectia superioara a blaturilor se recomanda Kit antibacterian cu ioni de argint 
3. Intretinerea – se folosesc detergenti neutri LTP Waxwash si LTP Stonewash. 

Pentru tratamente de refacere a suprafetei (ex. pete corozive, pete cu origini diferite) se recomanda achizitionarea noilor kituri de restaurare piatra naturala. 
O protectie speciala a blaturilor se realizeaza cu:
kit-antibacterian-cu-ioni-de-argint 
Safe Marble
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Idei practice pentru placarea scarilor interioare
Dimensionarea scarilor in spirala


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP60
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Dimensiune:Personalizata
Greutate U.M:60
USP1Culoare superba
USP2Pret accesibil
USP3Livrare rapida
Grosime 1.7 cm
Cantitate minima5 mp
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivAprox. 1.2 kg - 3.5 kg/mp (in functie de fiecare proiect in parte)
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947790
Dimensiuni pt titlu1.7 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm
Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm

Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 3 cm

 

Frumusetea si personalitatea unei case stau in fiecare detaliu. Piatra naturala va aduce, cu siguranta, plus valoare detaliilor si elementelor pentru care optezi atunci cand iti amenajezi casa. Ne-am dorit sa iti putem oferi mai mult din frumusetea naturala a pietrei si sa trecem dincolo de formele traditionale in care o regasim in spatiile personale sau publice – placari verticale sau pardoseli.

Piesele speciale sunt acele detalii prin care casa ta se va bucura de o personalitate si un design aparte de tot ce stiai ca exista. De la glafurile care schimba liniile ferestrelor casei tale, la treptele casei din interior sau exterior, pana la blaturile elegante din bai sau bucatarii. Aceste piese speciale sunt realizate din piatra pe care o doresti, la dimensiunile de care ai nevoie pe comanda.

Marmura Kavala Cross Cut Buceardata cu o grosime de 3 cm este materialul ideal din care se pot realiza diverse piese speciale pentru ca spatiul tau sa devina „acasa”. O piatra plina de eleganta si simplitate in textura, dar rezistenta si dura in acelasi timp, care se va armoniza in orice decor. Un material nou in gama noastra de piese speciale din care se pot realiza glafuri, trepte sau blaturi – proiecte de interior sau exterior. Daca vrei sa adaugi un plus detaliilor tale, putem sa ne ocupam si de prelucrarea canturilor.

Cum se intretine marmura Kavala?

Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MGP, ideal pentru suprafetele lustruite, actionand fara a modifica aspectul sau LTP Mattstone

Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover

 

Frumusetea lui „acasa” sta in fiecare detaliu care te defineste, iar piatra naturala are puterea de a ajuta la construirea acestui spatiu. Daca nu te-ai convins de autenticitatea pietrei naturale, comanda online o mostra sau vino in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti, si te vom ajuta sa faci din casa ta un loc special.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

Scarile interioare de la A la Z

Ce tipuri de scari sa alegem pentru interior

"Atentia" la finisaje intr-un proiect face diferenta

 


Specificatii:
FinisajBuceardat, Buceardat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP80
Adeziv RecomandatWeber Marmo Plus / Weber Set Portelant
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Info suplimentareComanda minima 5mp
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Dimensiune:Personalizata
Greutate U.M:80
TaieturaCross Cut
Grosime 3 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):800
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone / LTP Mattstone H20 / LTP Color Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Power Stripper / LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs de curatare pete LTP Power Stripper / LTP Grimex
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087947691
Dimensiuni pt titlu3 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm
Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Piese Speciale Marmura Kavala Cross Cut Buciardata (Blaturi / Trepte / Glafuri), 2 cm

Frumusetea si personalitatea unei case stau in fiecare detaliu. Piatra naturala va aduce, cu siguranta, plus valoare detaliilor si elementelor pentru care optezi atunci cand iti amenajezi casa. Ne-am dorit sa iti putem oferi mai mult din frumusetea naturala a pietrei si sa trecem dincolo de formele traditionale in care o regasim in spatiile personale sau publice – placari verticale sau pardoseli.

Piesele speciale sunt acele detalii prin care casa ta se va bucura de o personalitate si un design aparte de tot ce stiai ca exista. De la glafurile care schimba liniile ferestrelor casei tale, la treptele casei din interior sau exterior, pana la blaturile elegante din bai sau bucatarii. Aceste piese speciale sunt realizate din piatra pe care o doresti, la dimensiunile de care ai nevoie pe comanda.

Marmura Kavala Cross Cut Buceardata (finisaj anti-derapanta) se remarca prin textura bruta / grunjoasa, plina de personalitate, obtinuta prin buceardare si nuantele de gri-cristal care strabat suprafata marmurei. Un material nou in gama noastra de piese speciale din care se pot realiza glafuri, trepte sau blaturi – proiecte de interior sau exterior. Daca vrei sa adaugi un plus detaliilor tale, putem sa ne ocupam si de prelucrarea canturilor.

Cum se intretine piatra?

Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii

Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MGP, ideal pentru suprafetele lustruite, actionand fara a modifica aspectul sau LTP Mattstone

Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover

 

Frumusetea lui „acasa” sta in fiecare detaliu care te defineste, iar piatra naturala are puterea de a ajuta la construirea acestui spatiu. Daca nu te-ai convins de autenticitatea pietrei naturale, comanda online o mostra sau vino in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti, si te vom ajuta sa faci din casa ta un loc special!

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

Scarile interioare de la A la Z

Ce tipuri de scari sa alegem pentru interior

"Atentia" la finisaje intr-un proiect face diferenta

 

 


Specificatii:
FinisajBuceardat, Buceardat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareGri, Gri
Greutate MP60
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:60
TaieturaCross Cut
Grosime 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):600
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949087948018
Dimensiuni pt titlu2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Piese Speciale Travertin Latte Periat, 3 cm
Piese Speciale Travertin Latte Periat, 3 cm

Piese Speciale Travertin Latte Periat, 3 cm

Piesele speciale din travertin Latte cu finisaj periat atrag atentia prin aspectul unic, fin, asemanator cu cel al marmurei. Indiferent ca alegi sa il montezi cu sau fara rosturi, in functie de designul pe care ti-l doresti, piesele speciale din travertin Latte pot fi folosite la amenajarile interioare si exterioare. Pentru interior, foloseste aceasta piatra in placari de bucatarii, bai, livinguri, camere de trecere, anticamere si holuri. Foloseste-te de eleganta si prestanta travertinului Latte periat la exterior, pentru placarile de terase acoperite si neacoperite. In plus, datorita finisajului periat, poti folosi acest produs in spatiile umede. Piesele speciale din travertin Latte cu finisaj se remarca printr-un colorit aparte ce transforma sansa in realitate, prin placile din familia Latte, pozitionate in capatul gamei coloristice si rezistentei travertinului. Indiferent de spatiul pe care vrei sa-l amenajezi cu travertin, fie pentru holuri, livinguri, bucatarie sau spatii exterioare, efectul este unul garantat. Acest produs este livrat la comanda EXCLUSIVA a clientului si nu se pot accepta retururi sau anulari de comenzi pentru acesta, ulterior confirmarii facturii proforme si achitarii avansului.


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareMaro, Maro
Greutate MP80
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.0000
Greutate U.M:80
Grosime 3 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier / LTP Ironwax Satin
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategorieBlaturi / Trepte / Glafuri
EAN5949286800896
Dimensiuni pt titlu3 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Treapta marmura Rosalina Periata, 120 x 33 x 3 cm
Treapta marmura Rosalina Periata, 120 x 33 x 3 cm

Treapta marmura Rosalina Periata, 120 x 33 x 3 cm

Frumusetea si eleganta unei locuinte sta in detalii, motiv pentru care este important sa fii atent la acestea. Ne dorim sa-ti putem oferi mai mult din frumusetea naturala a pietrei, motiv pentru care am adus un produs nou in gama noastra, treapta din marmura Rosalina cu dimensiunile de 120 x 33 x 3 cm. Marmura Rosalina din care au luat nastere aceste trepte superbe conferta spatiului un plus de eleganta si de rafinament, iar coloritul deschis al pietrei are puterea de a mari vizual spatiul. Plus ca te cucereste prin cromatica in tonuri calde, cremoase, cu nervuri rozalii, avantaj dublat de duritatea atat de cunoscuta a pietrei. 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialMarmura, Marmura
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP29.8
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Portelanat Max²
Impermeabilizant RecomandatLTP MPG / LTP Mattstone H20
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:29.8
Grosime 3 cm
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):596
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
EAN5949286803101
Dimensiuni pt titlu120 x 33 x 3 cm

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.