Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Clădirea de birouri VIO TRANSGRUP din Târgoviște, Dâmbovița

În luna decembrie 2017 s-a inaugurat noua clădire de birouri cu depozit a companiei de transport intern și internațional Vio Transgrup, în comuna Ungureni la 10 km de Municipiul Târgoviște, Județul Dâmbovița.
Clădirea de birouri VIO TRANSGRUP din Târgoviște, Dâmbovița

Compania de transport s-a înființat în anul 2000 și în prezent operează cu o flotă de aproximativ 100 auto-trenuri, asigurând transporturi terestre pe teritoriul Europei, atât în interiorul UE, cât și extra comunitar.

Clădirea de birouri cu o suprafață construită de 3.000 metri pătrăți cuprinde două etaje destinate spațiilor de birou, parter destinat depozitului de materiale și subsol. În proiectul inițial s-a ales hidroizolația cu membrana, însă, în urma discuțiilor cu membrii echipei Penetron, beneficiarul a dorit să schimbe soluția inițială cu Sistemul Penetron, deoarece s-a convins ca acest sistem crește durabilitatea suprafețelor tratate. 

Materiale folosite în Sistem Penetron Admix - direct în masa betonului:

1. Material Penetron Admix 1% din cantitatea de ciment/mc. 
2. Banda expandabilă Penebar Sw - 45 tip A pentru rosturi constructive 70 de metri liniari 
3. Primer Penebar ca amorsă pentru banda expandabilă Penebar Sw-45 Rapid tip A 
4. Pentru reparații ulterioare decofrării, eliminarea neconformităților suprafețelor tratate, s-a folosit material de reparație Penecrete Mortar.

 

"În momentul în care am decis sa construim un sediu nou, cu dotări de top, pentru a asigura confort maxim celor care își desfășoară activitatea în acest spațiu, am luat hotărârea de a folosi cele mai bune produse, începând încă de la stadiul de structură. Cea mai firească alegere a fost Penetron. Auzisem si de alte lucrari care au obținut rezultate foarte bune folosind aceste produse, iar detaliile tehnice au convins și inginerul sa sustina folosirea lor in executie.


Am folosit Penetron la hidroizolarea întregii fundații a clădirii, precum și la îmbunătășirea rezistenței planșeului din beton de la depozitul de mărfuri. Din cauza diferențelor de temperatură dintre anotimpuri și a impredictibilității succesiunii ciclurilor de inghet-dezghet, am preferat sa ne asigurăm de rezistența îndelungată a fundațiilor sediului nou.


Modalitatea simplă de aplicare a produselor a fost un argument important în fața constructorului, iar faptul că acestea sunt prietenoase cu mediul a constituit un motiv în plus pentru noi să le facem parte integrantă din proiectul nostru de suflet.


Rezultatele obținute până acum ne-au determinat să apelam și pe viitor, cu toată încrederea, la produsele Penetron, a declarat beneficiarul lucrării, domnul director general al companiei Vio Transgrup, Viorel Angelescu.


Tehnologia cristalină a PENETRON oferă protecție permanentă împotriva oricăror presiuni hidrostatice. Devenind parte integranta din suprafață, nu este nevoie de nimic mai mult pentru a asigura o structură impermeabilă de beton. Comparativ cu complexitatea, factorul de timp și costurile de instalare a unei membrane, economiile furnizate de aditivul cristalin au fost substanțiale. 

Proprietățile de auto-vindecare oferite de tehnologia cristalină integrată acum au asigurat, de asemenea, o durabilitate mult îmbunătățită.

Grupul PENETRON este un producător de frunte cu produse de specialitate pentru construcții, hidroizolare și impermeabilizare beton, reparații structuri de beton și sisteme de pregătire a pardoselilor. Grupul operează printr-o rețea globala, oferind sprijin pentru proiectare în comunitatea de construcții prin birourile sale regionale, reprezentanți și canale de distribuție. 

Pentru mai multe informații despre soluțiile de impermeabilizare Penetron, vă rugăm să vizitați www.penetron-romania.eu sau Facebook.

Clădirea de birouri VIO TRANSGRUP din Târgoviște, Dâmbovița
Clădirea de birouri VIO TRANSGRUP din Târgoviște, Dâmbovița

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România