Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

Cladirea Andrew Freedman, recunoscuta pentru valoarea istorica si stilul Renascentist in care a fost construita s-a bucurat de foarte multa atentie din partea reprezentantilor media o data cu deschiderea expozitiei de arta realizata de organizatia non-profit No Longer Empty. In momentul in care evenimentul desfasurat sub numele "the Side of Paradise” se incheie in luna iunie, o parte din imobilul luxos care adapostea in trecut un azil de batrani va fi transformat intr-un hotel de tip bed&breakfast. Ajutat de un program comunitar pentru scolirea locuitorilor in domeniul hotelier si al serviciilor, conacul va servi drept refugiu pentru turisti si pentru fanii echipei Yankee.

 

Imobilul declarat unul cu valoare istorica, dateaza din 1920 cand a fost construit din banii lasati mostenire de milionarul Andrew Freedman. Initial a fost gandita sa devina un azil luxos pentru persoanele in varsta care au beneficiat de un statut important in societate dar care cu timpul si-au pierdut averile. A fost cat pe ce ca si domnul Freedman sa aiba aceeasi soarta si de aceea a dorit sa fie construit acest conac pentru a asigura un trai la fel de luxos batranilor ce nu au fost la fel de norocosi in privinta banilor. Datorita organizatiei No Longer Empty, cladirea ale carei etaje superioare erau abandonate de mai bine de 25 de ani, a beneficiat de atentie sporita si de un trafic insemnat de vizitatori – metoda perfecta de promovare a proiectului de reconversie planificat pentru demarare la jumatatea acestei luni.

 

 

Hotelul bed&breakfast detinut de Mid-Bronx Senior Council va oferi nu numai un spatiu cu atmosfera unica si detalii istorice pentru turistii ce vin in metropola dar va aduce si beneficii intregii comunitati. In decursul ultimilor ani, imobilul a fost centru pentru programe comunitare si un centru pentru ocuparea fortei de munca iar acum va ajuta pe unii membri ai comunitatii sa se specializeze in industria hoteliera ca parte al programului comunitar de invatare. Sala de bal va fi transformata intr-un restaurant, unde localnicii pot sa se inscrie si sa participe la un program culinar. Intregul proiect va ajuta la revitalizarea cladirii istorice, atragand mai multi turisti in zona Bronx si ajutand in acelsi timp la imbunatatirea conditiilor de trai ale mebrilor comunitatii.

 

Lucrarile de renovare si reconversie vor include si amenajarea a zece camere de oaspeti cat si a terasei de la intrare. In acest fel vizitatorii vor avea ocazia unica de a experimenta modul de trai practicat in vechiul New York, atunci cand zona Bronx era considerata „la tara”. Fiecare turist si oaspete se poate plimba prin salile de bal, prin gradinile conacului sau poate lua masa pe terasa, sub o umbrela, toate aceste activitati ajutand la revitalizarea comunitatii.

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Sac Tencuiala.png
Sac Tencuiala.png
Mortar de tencuire de argila cu paie pentru umplere si nivelare.png
Mortar de tencuire de argila cu paie pentru umplere si nivelare.png
Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast
Pexels

Analizând incluziunile albe din fragmente de beton prelevate de pe situl arheologic Privernum, la sud de Roma, cercetătorii au constatat că ele sunt formate din diferite forme de carbonat de calciu și au rezultat probabil în urma unui amestec la temperaturi ridicate a carbonatului de calciu cu cenușa puzzolanică și cu apă – ceea ce sugerează că era folosit var nestins (oxid de calciu), mai degrabă decât var stins, cum se credea până acum.

Rolul acestor incluziuni albe este neașteptat de important, au descoperit cercetătorii: atunci când în beton apar fisuri, apa care pătrunde în aceste fisuri dizolvă clastele, formându-se o soluție care se solidifică înapoi în carbonat de calciu, umplând crăpătura. Betonul se autorepară, cu alte cuvinte.

”Acesta este un pas important pentru îmbunătățirea sustenabilității betoanelor moderne printr-o strategie de inspirație romană. Am reușit să transpunem o parte dintre caracteristicile mortarelor romane antice ce pot fi asociate cu autorepararea în analoage moderne cu mare succes”, anunță Admir Masic, profesor de inginerie civilă și de mediu la MIT, principalul autor al studiului publicat în Science Advances.

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

Cu Dynamic Routing, orice sursa digitala sau analogica care este conectata la un amplificator este recunoscuta automat ca mono, stereo sau multicanal si partajata intre diferitele zone existente. Acest lucru este posibil printr-o abordare dedicata bazata pe obiecte, care face ca sursele audio, inclusiv intrarile analogice, sa fie disponibile pentru fiecare amplificator din retea, facand setarea optiunilor complexe de rutare si zonare foarte facila. DSP-ul incorporat va gestiona toate procesarile de semnal si rutarea de la sursa la zona, in timp ce limitatoarele protejeaza difuzoarele.

 

- Timp redus de instalare

Cabluri reduse.

 

- Mai putine echipamente

Fara matrice, fara procesoare de control

 

- Configurare simpla

Mai putin timp pentru a invata si configura sistemul.

 

Experienta de ascultare confortabila in aplicatiile multi-zona / multi-sursa
Sistemul de distribuire a muzicii cu mai multe zone poate fi implementat in instalatii mici si mijlocii, utilizand o combinatie de interfete UI si amplificatoare de instalare, cum ar fi Powersoft Mezzo.

Avand in vedere importanta muzicii in spatiile sociale, magazine, cafenele, sali de sport si restaurante, acest sistem ofera controlul si performantele acustice necesare pentru a da tonul.

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast
MIT

Obținerea unui beton mai sustenabil a devenit un deziderat în industria construcțiilor, dat fiind faptul că acesta este responsabil pentru aproximativ opt la sută din emisiile de gaze cu efect de seră la nivel global. Și am văzut în ultimii ani o multitudine de eforturi menite să reducă impactul negativ al materialului din care este construită lumea.

 

De pildă, în 2018, oamenii de știință de la Universitatea din Exeter au descoperit o modalitate de a combina grafenul cu betonul, rezultatul fiind un material de construcțtii de două ori mai rezistent. A fost îmbunătățită mai ales rezistența la apă, devenind de patru ori mai mare față de cea a betonului obișnuit: Betonul "verde" pe bază de grafen ar putea deschide o nouă eră în industria construcțiilor

 

O inovaţie mai recentă a venit din laboratoarele Institutului Politehnic Worcester (WPI) din SUA, unde a fost dezvoltat un tip de beton care îşi repară singur fisurile şi care este în acelaşi timp de patru ori mai durabil decât betonul obişnuit. Procesul de "vindecare" implică utilizarea unei enzime pe care o găsim în sângele uman, numită anhidrază carbonică, care se găseşte în celulele roşii şi care transferă rapid CO2 din celule în vasele de sânge: Betonul care se repară singur în 24 de ore (Video)

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

6. Rezistența și întreținere

Pentru eficiență și durabilitate sunt preferate întotdeauna ușile rezistente și cât mai ușor de întreținut. Însă și ușile mai vulnerabile la factori de mediu, așa cum sunt cele de lemn pot avea o durată de viață îndelungată, dacă sunt întreținute așa cum este recomandat. În plus, la ora actuală există materiale și modalități de tratare, care sporesc considerabil calitatea și durabilitatea.

Dacă vei ține seama de aceste aspecte, alegerea unei uși de exterior poate fi mai bună și poate garanta o investiție mai sigură.

Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

Categoriile de produse ale furnizorului Insize includ:

  • durimetru
  • rigla
  • echer
  • subler
  • raportor
  • micrometru
  • lere
  • dispozitiv digital de trasat
  • dispozitiv digital de masurat grosimi
  • trusa de masurat alezaje
  • suport magnetic pentru ceas comparator
  • compas
  • tahometru
  • sonometru
  • refractometru
  • stativ micrometru
  • lere pentru raze
  • ruleta de circumferinta
  • sablon pentru sudura
  • luxmetru
  • termohigrometru
  • cheie dinamometrica
  • adaptor dinamometric digital
  • stand testare chei dinamometrice
  • roata de masura
  • telemetru cu laser
  • compas
  • surubelnita dinamometrica cu citire directa
  • anemometru
  • lupa
  • trusa instrumente de masura
  • rugozimetru
Teava corugata.jpg
Teava corugata.jpg
Bordura de trotuar - T600.jpg
Bordura de trotuar - T600.jpg
Cladire istorica, casa Andrew Freedman va fi transformata intr-un hotel bed&breakfast

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.