Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Centrul de Zi, un paradis verde pentru copii

Centrul de Zi, un paradis verde pentru copii

 

Toate ferestrele sunt termoizolante si au fost prevazute cu filtre solare care sa protejeze interioarele de supra-incalzire in timp ce acoperisul verde reuseste sa izoleze cladirea si sa ii permita sa mentina un climat placut racoros vara si calduros iarna. Toate spatiile interioare au fost dotate cu sisteme de recuperare de caldura.

 

Proiectul a fost realizat in concordanta cu cerintele impuse de Integrated Energy Design dar mai mult decat atat, aceasta constructie ofera copiilor din Bernst Have posibilitatea de a se juca in aer liber pe tot parcursul anului, beneficiind de educatie despre natura si alimentele pe care aceasta le ofera.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România