Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

CELCO FORUM CONSTRUCT 2014 - Dezvoltarea sustenabila a fondului locativ

CELCO FORUM CONSTRUCT 2014 - Dezvoltarea sustenabila a fondului locativ

 

CELCO, cel mai mare producător de BCA, adezivi și var din sud-estul României, organizează în data de 23 septembrie 2014 conferința CELCO FORUM CONSTRUCT 2014 - Dezvoltarea durabilă a fondului locativ, la Hotel Condor, Mamaia, începând cu ora 09:00.

 

Evenimentul organizat de CELCO, în parteneriat cu Lafarge România, se adresează arhitecților, inginerilor structuriști, constructorilor, beneficiarilor, distribuitorilor și cadrelor didactice ale Facultății de Construcții din Constanța, subliniind rolul important pe care îl joacă cu toții în transformarea benefică a fondului locativ din regiune.

 

“Anul acesta ne-am confruntat cu mai mulți factori ce influențeaza puternic piața construcțiilor, de la scumpirea gazelor naturale, la introducerea taxei pe stâlp, și alții. Totodată, trebuie să respectăm normele impuse de Uniunea Europeană și să contribuim la dezvoltarea unor soluții constructive moderne și sustenabile. De aceea am considerat necesară extinderea tematicii conferințelor CELCO și către alte domenii, cum sunt cel juridic sau financiar, care influențează sectorul nostru de activitate. Am hotărât ca cea de-a III-a ediție a evenimentului anual CELCO să devină un FORUM de discuții pentru toți cei implicați, cu scopul de a genera soluții pentru problemele expuse, cu scopul de a stimula creșterea pieței per ansamblu”, a declarat Irina Usuc, Director Comercial CELCO.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO
Lucru în România