Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ce este nou pentru arhitecți în Revit 2021.1

Avem plăcerea de a anunța prima lansare pentru Revit 2021 care include noi caracteristici și îmbunătățiri orientate către proiectarea și documentarea arhitecturală.
Ce este nou pentru arhitecți în Revit 2021.1

În Revit 2021.1 găsiți o îmbunătățire a afișării geometriei importate și tranziții mai ușoare între softurile de completare și Revit. De asemenea, veți descoperi tipuri de studiu suplimentare disponibile pentru Generative Design, o nouă versiune a Dynamo for Revit, cu mai multe noduri și consistență vizuală îmbunătățită între FormIt și Revit – toate lucrând împreună pentru a crea fluxuri de lucru mai eficiente și de a oferi o experiență mai bună utilizatorului.

Un nou tip de studiu pentru Generative Design

Explorați noi opțiuni de design cu Generative Design

Se explorează continuu noi modalități de a crea modele automatizate și bazate pe date cu scopul de a include mai mulți designeri în procesul de proiectare. Generative Design este una dintre aceste caracteristici, care vă ajută să creați rapid opțiuni de proiectare bazate pe obiective și intrări specifice definite de utilizator.
Puteți utiliza apoi aceste iterații pentru a susține deciziile de proiectare bazate pe date. Debutul acestor caracteristici în Revit 2021 a venit cu trei exemple de tipuri de studiu pentru layout birou, comasare clădire și accesul la lumina zilei, care permit utilizatorilor să exploreze impactul a diferiți factori. Acum, Revit 2021.1 oferă trei noi tipuri de studiu: obiectele pot fi plasate într-un model regulat, dreptunghiular, o grilă în trepte sau la întâmplare.

Aceste noi tipuri de studiu permit arhitecților și proiectanților să analizeze rapid alternativele de proiectare pentru amenajarea încăperilor – cum ar fi distanțarea meselor în mod egal într-o cafenea – permițând crearea rapidă și ușoară a ambianței cu plante și anturaj pentru a imita un cadru natural.

Generative Design în Revit este disponibil începând cu Revit 2021 cu colecția AEC. Dacă aveți un abonament Revit, puteți accesa instrumentele Generative Design prin Dynamo for Revit.

Noi scripturi Dinamo/Node Package

Utilizați scripturi pentru a optimiza și automatiza mai multe sarcini

Versiunea Revit 2021.1 include, de asemenea, o versiune Dynamo actualizată: Dynamo pentru Revit 2.6. Dynamo este un instrument de automatizare care utilizează algoritmi pentru automatizarea sarcinilor repetitive și explorarea problemelor de proiectare. Interfața sa grafică este intuitivă pentru designeri/proiectanți și constă în două layere principale: o vizualizare grafică cu noduri și fire (în esență, elementele de bază ale graficului vostru) și o previzualizare 3D de fundal (geometria). Împreună, aceste layere permit utilizatorilor Dynamo să exploreze fluxul de informații printr-un grafic și să vizualizeze rezultatele.

Acum, utilizatorii pot folosi peste 90 de noi noduri din 19 categorii diferite, care au fost selectate în mod specific pe baza solicitărilor și feedbackului clienților, toate cu obiectivul de a ajuta la îmbunătățirea automatizării proiectului.

În timp ce lansarea Revit 2021 a inclus 10 noduri noi, lansarea versiunii Revit 2021.1 a presupus adăugarea a peste 90 de noduri noi Dynamo, ce oferă o mulțime de funcționalități noi pentru a vă ajuta să lucrați cu spații, avertismente, familii, elemente și multe altele într-un mod mult mai nuanțat.

Articolul integral poate fi citit aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering