Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cât de mult contează consilierii de vânzări când îți alegi țigla metalică

Există o varietate mare de țigle metalice pe piață. Și mulți distribuitori care vor să atragă clienții mizând fie pe prețul mic, fie pe calitate. Cum îți dai seama dacă firma de acoperișuri are în suflet interesele tale sau se gândește doar la vânzare? Cum îți dai seama dacă îți ascund informații sau vicii ale produselor? Cum îți dai seama dacă vânzătorul „știe despre ce vorbește”?
Cât de mult contează consilierii de vânzări când îți alegi țigla metalică

Referitor la prima dilemă, o să spui: „E simplu, oricine are un interes ascuns și doar propriul interes primează!” Nu e întotdeauna așa, din fericire.

Un distribuitor profesionist de țiglă metalică va gândi pe termen lung și va ține cont de satisfacția clientului. Un client mulțumit poate aduce încă trei clienți și tot așa. Astfel, un distribuitor profesionist de țiglă îți va oferi cel mai bun produs din oferta sa. Ori, în orice caz, va fi transparent și îți va spune la ce să te aștepți, în mod realist, atunci când decizi să iei un produs mai ieftin.

Furnizorii profesioniști de țiglă metalică se axează pe câștigarea încrederii clienților. Iar acest lucru se manifestă concret prin faptul că oferă informații complete, își îndeplinesc promisiunile, pun pe primul loc satisfacția clienților.

„BDM Roof System se mândrește cu faptul că oferă o consiliere profesionistă proprietarilor de case și clădiri comerciale. Nu dorim doar să luăm banii clientului pentru un acoperiș care nu este rentabil. Misiunea noastră este să ajutăm oamenii sa achiziționeze un sistem de învelitoare în cunoștință de cauză. Consilierii noștri de vânzări analizează toate opțiunile, în funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei.

Consilierii de vânzări BDM Roof System știu despre ce vorbesc, căci au o vechime indelungată în compania noastră și, în plus, noi îi trimitem anual la cursuri de perfecționare și la târguri de profil. BDM Roof System recomandă doar produsele care se pretează tipului de proiect și nu vor face niciun compromis de calitate, doar de dragul de a vinde anumite tipuri de țigle sau table pentru acoperiș. Astfel clienții noștri au garanția că nu vor fi păcăliți”, declară managerul companiei.

Azi, mai mult ca oricând, multe devizuri se trimit online sau la telefon. Apoi urmează întâlnirea fizică, în showroom-ul furnizorului de țiglă metalică. Un prim pas înspre a identifica dacă ai de-a face cu un consilier profesionist de vanzări ține de timpul de răspuns și de nivelul de complexitate al devizului primit.

Devizul ar trebui să fie detaliat pentru ca tu să poți vedea ce materiale ți s-au ofertat, în ce cantități, care este costul montajului și al materialelor auxiliare și care sunt produsele care vor aduce plus valoare învelitorii casei tale.

Atunci când prețul este „prea bun”, ar trebui să îți dea de gândit. Este foarte probabil ca acel furnizor de acoperișuri să ascundă anumite costuri sau să îți propună un material cu o durată de viață foarte scurtă.

O companie are nevoie de mult curaj pentru a veni cu un produs performant într-o piață dominată de „batălii” pe cele mai mici prețuri. Bdm Roof System a dezvolttat conceptul de „Acoperiș Sănătos”, care include țigla modulară Budmat - singura țiglă metalică care poate avea O DURATĂ DE VIAȚĂ DE PESTE 50 DE ANI și accesorii vitale, de înaltă calitate.

„Chiar dacă inițial plătești aproximativ 30-35% mai mult față de un sistem realizat cu țiglă obișnuită, trebuie să ții cont că acest concept asigură o durată de viață de 3x mai mare față de oricare alt sistem de acoperiș. Așadar, pentru 50 de ani, prețul va fi de 2 ori mai ieftin, cel puțin”, completează managerul companiei BDM Roof System.

Mai multe detalii despre conceptul „Acoperiș Sănătos” găsești dând click AICI

Cumpărătorii de astăzi au o cantitate imensă de informații disponibilă la un click distanță. Responsabilitatea unui consilier de vânzări de încredere este de a-i ajuta pe clienți să înteleagă această complexitate și de a găsi soluția potrivită care să rezolve problemele și dorințele clienților.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BDM ROOF SYSTEM