Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cât de bine cunoști tehnologia S.B.R.?

Tehnologia S.B.R. (Sequencing batch reactors) este cea mai avansata tehnologie de epurare ce poate sta la baza unei statii de epurare. Statia de epurare FULL CONTROL este solutia ideala pentru curatarea apelor uzate evacuate din locuintele individuale care nu dispun de un sistem centralizat de canalizare.
Cât de bine cunoști tehnologia S.B.R.?

In plus, ministatia de epurare reprezinta solutia optima si pentru intreprinzatori, cum ar fi: pensiunile, restaurantele, unitatile de invatamant, centrele medicale private, centrele de sport, spa-urile sau wellness-urile etc.

Sistemul FULL CONTROL S.B.R.
implica 5 etape secventiale ale procesului de epurare care se repeta ciclic: alimentarea, aerarea, decantarea, evacuarea si recircularea namolului. Aceste etape sunt precedate de epurarea mecanica, sau decantarea.

Una dintre deosebirile majore si, in acelasi timp, avantajele pe care o statie de epurare S.B.R. le are in comparatie cu alegerea unei fose septice este posibilitatea de a deversa apa direct in emisar, intr-o rigola sau intr-un put absorbant. In cazul statiilor de epurare nu avem restrictii de montaj fata de sursele de apa, iar procesul de epurare functioneaza complet automatizat, toti parametrii pot fi controlati si ajustati. Spre deosebire de o fosa septica care are o eficienta de 92%, statia de epurare are o eficienta de pana la 99% in curatarea apelor menajere.

Comparativ cu statiile de epurare orasenesti METROPOLIS, care sunt construite pentru debite incepand de la 12.000 l/zi, ministatiile de epurare FULL CONTROL sunt proiectate pentru debite de pana la 11 000 l/zi. Tehnologia de epurare cu namol activ a celor doua statii este asemanatoare, diferenta majora fiind la METROPOLIS, unde segmentarea procesului si comasarea tehnologica are loc intr-un singur compartiment. Asadar, aceeasi tehnologie S.B.R. o putem folosi si in cazul epurarii apelor menajere evacuate in cazul unei localitati.

Orice statie de epurare S.B.R. FULL CONTROL - 1st Criber este proiectata dupa cerintele beneficiarului, pentru a avea certitudinea unui produs perfect optimizat, conform nevoilor proiectului.

1st Criber - solutii avansate de epurare!

Cât de bine cunoști tehnologia S.B.R.?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET