Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa realizata din sapte module prefabricate

Casa realizata din sapte module prefabricate

Aceasta casa a fost construita pe un teren in panta, cu o suprafata de 1316mp, in zona Pedrezuela, la 45km de Madrid. Pe terenul in cauza, in zona dinspre strada, vegetatia este redusa la cateva petice de gazon ceea ce permite locuintei sa beneficieze de vedere catre dealurile din apropiere. Casa proiectata de Elii Architects este compusa din sapte module din lemn cu functiuni bine define, organizate in jurul unei curti interioare. Structura modulara precum si proportiile fiecarui spatiu permit reogranizari si modificari ulterioare ale camerelor si functiunilor.

 

Aceasta locuinta se adapteaza formelor terenului tinand cont de gradul de intimitate dorit pentru fiecare zona, astfel ca spatiile intime sunt retrase de la strada si mai aproape de pamant, lasand impresia ca sunt in contact direct cu terenul. Zonele publice sunt aduse in fata si au fost pozitionate la inaltimi diferite, pana cand ajung sa fie suficient de sus pentru a permite perspective largi catre peisajul inconjurator. O serie de pasarele asigura legaturile dintre spatii si au fost astfel tratate incat ofera grade diferite de intimitate si protectie.

 

Ansamblul celor sapte module este unificat cu ajutorul unei anvelopante din lemn, care permite ventilarea fatadei si a acoperisului. Pantele acoperisurilor au fost astfel organizate pentru a respecta reglementarile locale in privinta inaltimilor admise, permitand in acelasi timp colectarea apei de ploaie si directionarea acesteia catre gradina.

 

Echipa de arhitecti a trebit sa transpuna in jocul de volume o serie de experiente povestite de catre beneficiar casa rezultata fiinf rezultatul acestor amintiri si dorinte. Sistemul industrializat de construire impreuna cu panourile din lemn fixate mecanic au permis reducerea timpului de executie, la doar doua saptamani. Proiectul a fost realizat tinandu-se cont de regulile impuse de sistemul de constuire, care implica partial asamblarea unor elemente prefabricate. Sistemul modular al casei permite o organizare flexibila a functiunilor care permite adaptarea in timp la nevoile familiei.

 

Prin volumele propuse, arhitectii au prezentat mai multe modalitati prin care locuinta interactioneaza cu terenul. De la camerele individuale, care sunt in contact direct cu mediul extern, pana la spatiile comune, de reprezentare care privesc catre imprejurimi si beneficiaza de vederi largi. Organizarea casei permite familiei sa foloseasca doar anumite module, astfel ca se obtine o casa in casa, adaptata fiecarui membru.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ardezie Kavala Periata, 39 cm x LL x 2 cm
Ardezie Kavala Periata, 39 cm x LL x 2 cm

Ardezie Kavala Periata, 39 cm x LL x 2 cm

Ardezia Kavala Periata reprezinta o alegere distincta si rafinata pentru proiectele de amenajare interioara si exterioara, aducand o nota de eleganta si autenticitate. Cu dimensiunile sale bine proportionate de 39 cm x LL x 2 cm, aceasta ardezie surprinde prin textura sa periata si nuantele variate, fiind un element de impact in orice spatiu. Atunci cand este folosita pentru placarea fatadelor cladirilor, Ardezia Kavala Periata adauga un aspect sofisticat si modern, transformand cladirile in opere de arta. Nuantele si textura pietrei aduc o nota de autenticitate si originalitate, creand un contrast subtil si captivant. Pentru interior, aceasta ardezie aduce o senzatie de caldura si confort in spatii precum livinguri, bucatarii sau bai. Textura sa periata adauga adancime peretelui, iar gama extinsa a nuantelor completeaza diferite stiluri de design, de la cel traditional la cel contemporan. Ardezia Kavala Periata se integreaza perfect in proiectele de amenajare care cauta sa aduca natura in spatiile personale, pastrand totodata un aer elegant si sofisticat. Datorita faptului ca este versatila si durabila, aceasta ardezie devine nu doar o optiune estetica, ci si o investitie pe termen lung in proiectele de amenajare a spatiilor tale, fie ca este vorba de interior sau de exterior


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP53.3
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:39 cm x LL
Greutate U.M:53.3
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286809264
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie poligonala Homa (1 mp = 10-14 buc)
Ardezie poligonala Homa (1 mp = 10-14 buc)

Ardezie poligonala Homa (1 mp = 10-14 buc)

Piatra naturala poligonala iti aduce natura mai aproape de casa ta. Ardezia Homa este deosebit de rezistenta, fapt care o face ideala de folosit ca piatra naturala pentru pavaje in gradini si la alei pietonale pe domeniu public sau privat, mai ales acolo unde exista trafic intens.

Ardezia poligonala Homa se preteaza la amenajarea gradinii (alei pietonale), fiind o solutie excelenta si in placari verticale pentru fatade, garduri si pereti exteriori sau interiori. Ardezia poligonala Homa poate fi de dimensiuni mari denumite lespezi sau pasi de gradina, lasand astfel o libertate mare de compozitie la montaj. Variatiile mici-medii de culoare ajuta la crearea unui aspect unitar si relaxant. Ardezia Homa este extrem de robusta, estetica si functionala si rezista perfect la fenomenul de inghet-dezghet.

Anumite placi pot contine o cantitate mai mare de cuart si feldspat, de unde si variatiile coloristice pe fiecare suprafata ce se datoreaza continutului de minerale dispersat diferit. De asemenea, granulatia fiecarei pietre de rau poate avea dimensiuni diferite, unele fiind de granulatie fina sau medie.

Grosime aprox. 1-2 cm, piatra de rau poligonala Homa poate fi intrebuintata la realizarea placajelor interioare si exterioare. Trebuie sa precizam totusi ca este de multe ori o alegere mai potrivita pentru mediul exterior. Astfel se realizeaza placari de garduri si ziduri, fatade si terasamente, stalpi de sustinere si care ingradesc spatiul precum si altele.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii

5 idei cum amenajezi un beci rustic


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP40
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda25
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:40
DiametruPoligonala
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Perfecta pentru trafic intens
USP2Usor de aplicat
USP3Rezistenta superioara
Observatii specifice/beneficii 1 mp = 10 - 14 bucati
Grosime 1 - 2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Greutate unitate ambalare (kg):40 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Sapa / Termosistem
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiatra poligonala
EAN5949087947332
Dimensiuni pt titlu1 mp = 10-14 buc
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie poligonala Rusty Brown (1 mp = 25-30 buc)
Ardezie poligonala Rusty Brown (1 mp = 25-30 buc)

Ardezie poligonala Rusty Brown (1 mp = 25-30 buc)

Descopera o piatra ornamentala superba ce confera valoare de sute de ani locuintelor din satele meditaraneene. De natura metamorfica, deci foarte durabila, piatra naturala Rusty Brown reprezinta una dintre solutiile perfecte pentru decoratiunile cu tenta rustic-mediteraneeana. Ardezia poligonala Rusty Brown este o piatra naturala folosita in placari interioare sau exterioare, in casa si gradina, ex: placari de fatade, placari verticale la interior sau placari de socluri sau garduri. Prin variatiile medii de culoare, aspectul rezultat este unul compact. Piatra naturala ornamentala poligonala Rusty Brown constituie alegerea ideala pentru placarile verticale in stil mediteraneean, impresionand prin robustete, estetica si functionalitate. Rezista foarte bine la fenomenul de inghet-dezghet. Acest produs are un caracter metamorphic, procesul de formare avand loc la nivel subteran sub actiunea focului. Montajul pentru aceasta piatra se realizeaza cu rosturi si se recomanda tratamente de impermeabilizare pentru o calitate autentica indelungata.

Ce trebuie sa stii despre montaj?
Este la fel de important precum alegerea pietrei;
Placile de piatra trebuie spalate si curatate inainte de montaj si lasate sa se usuce;
Piatra trebuie manevrata cu grija, deoarece se lucreaza cu un material natural;
Ardezia poligonala Rusty Brown se poate monta pe o sapa semi-umeda;
Rosturile trebuie sa aiba minim 3 mm pentru a permite miscarea placilor;
In amenajarile exterioare, se recomanda folosirea hidroizolatiei. Rolul acesteia este de a izola constructia din mediul exterior de apa, impiedicand patrunderea in textura pietrei;
Chitul de rosturi Weber Color Stone se va aplica dupa fixarea placilor. 
Pentru un montaj corect, va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim ardezia poligonala Rusty Brown?
Ardezia este o piatra foarte rezistenta in mediile exterioare, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Chiar daca este montata la exterior, ardezia se curata dupa montaj si inainte de a fi impermeabilizata cu LTP Grimex
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone si daca iti doresti sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed, poti folosi LTP Colour Intensifier;
Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei. 


ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii
5 idei cum amenajezi un beci rustic
Case stil mediteranean: 31+ idei si imagini pentru inspiratie


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareMaro, Maro
Greutate MP29.44
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:29.44
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Nuante calde
USP2Rezistenta sporita
USP3Aspect unic
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Greutate unitate ambalare (kg):40 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP WaxWash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Sapa / Termosistem
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiatra poligonala
EAN5949087947448
Dimensiuni pt titlu1 mp = 25-30 buc
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie poligonala Rusty Brown - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)
Ardezie poligonala Rusty Brown - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)

Ardezie poligonala Rusty Brown - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)

Lespezile medii din piatra naturala Rusty Brown, sunt perfecte pentru placari exterioare si placari interioare, conferind un aspect rustic-mediteraneean amenajarii. Sunt destinate pentru fatade, garduri, stalpi, oereti, pavaje. Se folosesc in proiecte publice si rezidentiale.

Avantaje 
- Asigura o placare antiderapanta;
- Rezistenta sporita la factorii de mediu si la trafic;
- Permite trafic pietonal intens;
- Intretinere usoara;
- Siguranta in exploatare.

Montajul trebuie realizat de catre specialisti, acesta depinde de alegerea pietrelor, de forme si dimensiuni diferite, operatie mai greu de executat in regim DIY. Substratul trebuie pregatit. Montajul se face cu adeziv flexibil si lasand rosturi intre placi. Asigurarea planeitatii este o conditie esentiala pentru reusita placarii. 
Curatarea placarii se face cu Grimex, impermeabilizarea cu Mattsone, Mattstone h1O, Colour Intensifier, Grout&Tile Protector. 
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii

5 idei cum amenajezi un beci rustic


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareMaro, Maro
Greutate MP40
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda25 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:40
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Culoare superba
USP2Pret competitiv
USP3Nuante calde
Observatii specifice/beneficii 1 mp = 10 - 15 bucati
Grosime 1 - 3 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Greutate unitate ambalare (kg):50 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Sapa
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePasi gradina, Piatra poligonala
EAN5949087947455
Dimensiuni pt titlu1 mp = 10-15 buc
Ardezie poligonala Verde Laguna (1 mp = 25-30 buc)
Ardezie poligonala Verde Laguna (1 mp = 25-30 buc)

Ardezie poligonala Verde Laguna (1 mp = 25-30 buc)

Paradoxal, nuantele inchise uneori pot deschide orizonturi. Cucereste-le! Descopera ardezia naturala Verde Laguna. Ardezia este o piatra naturala deosebit de rezistenta, fapt care o face ideala pentru pavarea gradinilor si a aleilor pietonale, pe domeniu public sau privat, mai ales acolo unde exista trafic mediu. Comanda min. 25mp

Recomandata pentru alei pietonale, ardezia Verde Laguna iti ofera solutii excelente si in cazul placarilor verticale pentru fatade, garduri si alte placari interioare, ardezia Verde Laguna poligonala lasao libertate mare de compozitie.Variatiile medii de culoare ajuta la crearea unui aspect unitar si relaxant. Se pot monta pe strat de adeziv (vertical/orizontal) sau sapa semi-umeda (orizontal). Aceasta piatra naturala poligonala nu este doar robusta, estetica si functioanala, ci rezista foarte bine si la fenomenul de inghet-dezghet. Cunoscuta drept o piatra naturala semi-dura, ardezia naturala Verde Laguna in varianta poligonala de culoare verde inchis, este una dintre cele mai bune alegeri de pavare si placare. De-a lungul procesului de formare, piatra a fost supusa unor temperaturi si presiuni inalte care i-au intarit rezistenta. Benzile care intra in compozitia materialului sunt deseori diferite ca si grosime, iar cristalele pot fi vazute cu ochiul liber. Fiind o piatra atragatoare, se potriveste unei varietati de proiecte. De la cele mai elegante si somptuoase cladiri, pana la casute modeste. Ardezia Verde Laguna poate fi folosita pentru realizarea lucrarilor de pavaj si de placari exterioare.

Beneficile pietrei poligonale:
- Aspectul spectaculos;
- Perfecta in cazul proiectelor cu buget redus
- Rezistenta sporita la trafic

Ce trebuie sa stii despre montajul pietrei poligonale?
- Este la fel de important precum alegerea pietrei;
- Placile de piatra trebuie spalate si curatate inainte de montaj si lasate sa se usuce;
- Piatra trebuie manevrata cu grija, deoarece se lucreaza cu un material natural;
- Ardezia poligonala Verde Laguna se poate monta pe o sapa semi-umeda;
- Rosturile trebuie sa aiba minim 3 mm pentru a permite miscarea placilor;
- In amenajarile exterioare, se recomanda folosirea hidroizolatiei.
- Rolul acesteia este de a izola constructia din mediul exterior de apa, impiedicand patrunderea in textura pietrei;
- Chitul de rosturi Weber Color Stone se va aplica dupa fixarea placilor. 

Pentru un montaj corect, va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim piatra naturala poligonala?
- Ardezia este o piatra foarte rezistenta in mediile exterioare, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Chiar daca este montata la exterior, ardezia se curata dupa montaj si inainte de a fi impermeabilizata cu LTP Grimex
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone si daca iti doresti sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed, poti folosi LTP Colour Intensifier;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei. 


ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii
5 idei cum amenajezi un beci rustic


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareVerde, Verde
Greutate MP37
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda25
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:37
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Aspect inedit
USP2Rezistenta sporita
USP3Usor de intretinut
Observatii specifice/beneficii 1 mp = 25 - 30 bucati
Grosime 0.5 - 1.5 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):925
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Sapa / Termosistem
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiatra poligonala
EAN5949087947462
Dimensiuni pt titlu1 mp = 25-30 buc
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie poligonala Verde Laguna - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)
Ardezie poligonala Verde Laguna - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)

Ardezie poligonala Verde Laguna - Lespezi (1 mp = 10-15 buc)

Insipira-te din traditie si adauga un aer modern! Ardezia Verde Lagura este o piatra naturala deosebit de rezistenta, fapt care o face ideala pentru pavarea gradinilor si a aleilor pietonale, pe domeniu public sau privat, mai ales acolo unde exista trafic intens si frecvent. Functionand perfect in amenajarea gradinii, ardezia ofera o solutie excelenta si in placari verticale pentru fatade, terasamente, garduri si pereti interiori. Aceste lespezi din Ardezie Verde Laguna sunt de dimensiuni medii (1mp = 10-15buc), fapt care lasa o libertate mare de compozitie si un timp mai scurt de montaj. Variatiile medii de culoare ajuta la crearea unui aspect unitar si relaxant. Ca pavaj exterior, aceste lespezi se monteaza fie pe adeziv, fie pe o sapa semi-umeda. Ardezia nu este doar robusta, estetica si functioanala, ci rezista foarte bine si la fenomenul de inghet-dezghet. Lespezile din ardezie poligonala au nenumarate beneficii, printre care amintim aspectul unic - natural, recomandate pentru placarile exterioare in gradina, avand o rezistenta sporita.

Ce trebuie sa stii despre montaj?
Este la fel de important precum alegerea pietrei;
Placile de piatra trebuie spalate si curatate inainte de montaj si lasate sa se usuce;
Piatra trebuie manevrata cu grija, deoarece se lucreaza cu un material natural;
Lespezile din ardezie poligonala Verde Laguna se pot monta pe o sapa semi-umeda;
Rosturile trebuie sa aiba minim 3 mm pentru a permite miscarea placilor;
In amenajarile exterioare, se recomanda folosirea hidroizolatiei.
Rolul acesteia este de a izola constructia din mediul exterior de apa, impiedicand patrunderea in textura pietrei;
Chitul de rosturi Weber Color Stone se va aplica dupa fixarea placilor. 

Pentru un montaj corect, va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist. 

Cum ingrijim piatra naturala?
Ardezia este o piatra foarte rezistenta in mediile exterioare, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Chiar daca este montata la exterior, ardezia se curata dupa montaj si inainte de a fi impermeabilizata cu LTP Grimex
Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone si daca iti doresti sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed, poti folosi LTP Colour Intensifier;
Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei. 

Daca esti in cautare de inspiratie pentru curtea casei tale, dar si pentru interior, te asteptam sa faci o vizita la showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.


ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Casa de Piatra este un monument in cinstea naturii
5 idei cum amenajezi un beci rustic
Cum sa folosesti piatra naturala reciclata in gradina


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareVerde, Verde
Greutate MP40
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda25 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:Poligonala
Greutate U.M:40
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Cromatica surprinzatoare
USP2Rezistenta sporita
USP3Usor de intretinut
Observatii specifice/beneficii 1 mp = 10-15 bucati
Grosime 1 - 3 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Sapa / Termosistem
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePasi gradina, Piatra poligonala
EAN5949087947479
Dimensiuni pt titlu1 mp = 10-15 buc
Ardezie Nero Natur, 60 x 30 x 1 cm
Ardezie Nero Natur, 60 x 30 x 1 cm

Ardezie Nero Natur, 60 x 30 x 1 cm

Piatra naturala este o creatie pura a naturii, apreciata inca din cele mai vechi timpuri. Cel mai important test pe care il trece este cel al timpului, de aceea spunem ca este un material atemporal. Versatilitatea cu care a fost inzestrata ne ofera posibilitati multiple de utilizare si autenticitate spatiului. Ardezia Nero Natur este considerata a fi una dintre cele mai dure si rezistente dintre ardezii, desi are o grosime de doar un cm. In textura si coloritul sau, poarta exoticul locului din care este extrasa, Brazilia, pe care il aduce si in casa ta. Ideala pentru a crea spatii elegante, minimalistice si care au o amprenta personala, Ardezia Nero Natur este materialul de care ai nevoie. Un produs care poate imbraca peretii si pardoselile casei tale – baie, bucatarie, living, hol, scari sau terase, dar care se poate utiliza cu aceeasi usurinta si in spatii publice, birouri, hoteluri, spatii horeca, spatii destinate relaxarii. Culoarea inchisa si bine definita a acestor placi, pune in valoare orice suprafata.

 

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Este la fel de important ca alegerea pietrei;

- Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate;

- Inainte de montaj se masoara spatiul si se calculeaza unde vine straiful;

- Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Portelanat Max², un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; 

- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala; puteti alege din 30 de nuante.

 

Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

 

Cum ingrijim piatra naturala?

- Ardezia Nero este de o duritate greu de egalat, dar pentru a te bucura mai mult de ea, tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;

- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;

- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone h1O, o solutie ecologica pe baza de apa; daca  vrei un aspect proaspat puteti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect umed, se poate folosi LTP Colour Intensifier;

- LTP Glaze Protector nu este recomandat pentru exterior din cauza razelor UV;

- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;

- Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;

- Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareNegru, Negru
Greutate MP27.7
Adeziv RecomandatWeber Set Portelanat Max²
Impermeabilizant RecomandatLTP Stone Oil / LTP Glaze Protector
Cantitate minima de comanda0.18
Suprafata per bucata(mp)0.18 mp
Info suplimentareIn cazul in care doriti sa aplicati un intensifiecator (LTP Color Intensificator) sau daca doriti puteti aplica aspect de umed (LTP Glaze Protector)
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:60 x 30 cm
Greutate U.M:27.7
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Calibrata
USP2Usor si rapid de montat
USP3Perfecta pentru trafic intens
Grosime 1 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1000
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieArdezie
CategoriePlacaj
EAN5949087942443
Dimensiuni pt titlu60 x 30 x 1 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.