Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bucura-te acum de oferta toamnei!

Bucura-te acum de oferta toamnei!

VELUX RomaniaPentru cei care isi construiesc locuinta mult visata, toamna este cu siguranta anotimpul mult asteptat deoarece coincide cu etapa de finalizare a constructiilor!

 

Fie ca vorbim de renovarea caselor sau de terminarea proiectelor noi incepute in primavara, compania VELUX Romania isi doreste sa sustina clientii aflati pe finalul etapei de constructii printr-o oferta perfect adaptata toamnei: pentru fiecare fereastra de mansarda VELUX cumparata impreuna cu rama de etansare in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2013, clientii primesc cate un tichet cadou in valoarea de 100 lei !

 

VELUX - Oferta toamnei!

 

100 de lei cadou pentru fiecare fereastra VELUX"Pentru majoritatea romanilor, cel mai mare vis este acela de a-si construi o casa iar noi ne dorim sa-i sustinem sa-si finalizeze acum visul, fiindu-le alaturi prin oferta noastra! Si, de ce nu, speram ca sfarsitul anului sa-l petreaca in noua casa!", a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX Romania.

 

Pentru a intra in posesia tichetului cadou, clientii VELUX vor trimite pe adresa de mail campanie@VELUX.com sau prin posta la adresa Brasov, str. Aurel Vlaicu nr. 40, o copie a facturii care atesta achizitia ferestrelor impreuna cu ramele de etansare si un cupon de campanie completat integral cu datele lor, disponibil pe velux.ro.

 

Campania "Bucura-te acum de oferta toamnei!" se desfasoara la nivel national, in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2013. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX din tara. Detaliile privind campania, regulamentul si conditiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

 

 

Despre compania VELUX

 

VELUX este o companie daneza infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor. In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume.

 

Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca inregistrata inca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda intr-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi. Inca de la inceput, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care isi trateaza clientii si furnizorii intr-un mod exemplar.

 

Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile - cunoscuta sub denumirea de Casa Activa - ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

 

Prezenti pe piata din Romania de mai bine de 16 ani, comercializam cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa, jaluzele, rulouri decorative si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control. Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.

 

Mai multe informatii, pe www.velux.ro

Madalina Petrescu, Marketing and Design Manager

VELUX Romania S.R.L.

Telefon: + 40 268 40 27 23

E-mail: romania.marketing@velux.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România