Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bose Wave SoundTouch. Din pasiune. Cu perseverenta

Bose Wave SoundTouch. Din pasiune. Cu perseverenta

Muzică online pentru toată casa. Dacă ai mai mult de un sistem SoundTouch, poți folosi aplicația pentru a pune aceeași muzică în toată casa ori diferit de la o încăpere la alta.

 

Am conceput câte un sistem Bose SoundTouch pentru fiecare încăpere - de la boxe mici și portabile, până la home theater. Începe cu oricare sistem Bose SoundTouch și adaugă altele pe parcurs ori de câte ori vrei.

 

Acestea conlucrează pentru a crea o experiență de audiție excelentă din încăperi multiple, astfel încât să poți pune aceeași muzică în toată casa, diferit de la o încăpere la alta sau chiar și în exterior. E simplu! Doar conectezi sistemul și poți începe!

 

Cu un design ergonomic, sistemul audio Bose Wave SoundTouch are integrate CD player-ul, tunerul AM/FM, amplificatorul și boxele. Toate într-o singură carcasă. Cu telecomanda de mărimea unei cărți de vizită ai control total, iar display-ul, clar și strălucitor, oferă cu generozitate informații asupra melodiilor și a posturilor radio.  În plus, folosind intrarea auxiliară, te vei bucura și de alte surse audio prin intermediul sistemului tău Bose - de exemplu, TV, DVD player sau computer.

 

Folosind aceleași principii - eleganță, simplitate și redarea sunetului cu mult peste dimensiunile lor -, sistemele Wave evoluează continuu, oferind rezultatul multor ani de cercetare Bose. Cu pasiune și perseverență.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
All Audio - Bose in Romania