Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

"BIM Ready?" - un eveniment despre procese de proiectare, constructie si operare eficiente

"BIM Ready?" - un eveniment despre procese de proiectare, constructie si operare eficiente

Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), in parteneriat cu Autodesk, a organizat evenimentul „BIM Ready?” dedicat specialistilor din domeniul constructiilor. Evenimentul a avut loc la Bucuresti in data de 15 iunie si a reunit peste 80 de arhitecti si ingineri de specialitate din cadrul unor mari companii din sectorele arhitectura, inginerie si constructii.

 

In cadrul evenimentului au fost prezentate tehnologii si metode pe care toate partile implicate in ciclul de viata al unei constructii le pot pune in aplicare pentru procese de proiectare, executie si exploatare eficiente.

 

 

Despre Man and Machine Romania

Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Romania, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, instalatii tehnologice de proces, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Man and Machine Romania este certificata ISO 9001:2008, ISO 27001:2006, ISO 14001:2005, OHSAS 18001 si ISO/IEC 20000-1 de catre RINA SIMTEX. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.  

 

 

Despre Autodesk

Autodesk este pionier in domeniul proiectarii asistate de calculator (CAD) inca din anul 1982.  AutoCAD, produsul de referinta al producatorului american, este sinonim cu CAD. Astazi, Autodesk este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva