Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

BIM COVID-19 - Protecție împotriva contagiunii la locul de muncă

Ca urmare a pandemiei COVID-19 cauzate de virusul SARS-CoV-2, majoritatea guvernelor naționale ale țărilor afectate au decretat măsuri restrictive de mobilitate pentru a preveni răspândirea bolii. „Open BIM COVID-19” este o aplicaţie gratuită care permite stabilirea și verificarea condițiilor necesare pentru redeschiderea magazinelor și a locurilor de muncă care garantează securitatea maximă pentru angajați și utilizatori.
BIM COVID-19 - Protecție împotriva contagiunii la locul de muncă

„Open BIM COVID-19” este o aplicație generală în conformitate cu reglementările, deci nu se limitează la o reglementare națională specifică sau la o utilizare specifică a clădirii. Obiectivul principal al acestei aplicaţii este de a facilita elaborarea unui plan de securitate pentru acele unități în care întoarcerea la locul de munca este așteptată de angajati.

Aplicația generează un necesar de elemente care alcătuiesc planul de siguranță împotriva contagiunii COVID-19, care include și verificările care au fost efectuate pe baza cerințelor indicate de utilizator, precum şi capacitatea maximă în clădire și în incinte.

„Open BIM COVID-19” este de asemenea capabil să furnizeze planurile detaliate ale planului de siguranță împotriva contagiunii COVID-19.

Open BIM COVID-19 se poate descărca gratuit de aici

Doar în luna mai, CYPE Romania vine în întâmpinarea inginerilor din România cu o ofertă specială pentru pachetul complet pentru structuri CYPE Structures Group.

BIM COVID-19 - Protecție împotriva contagiunii la locul de muncă
Articol scris de
CYPE ROMANIA