Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie

BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie

 

Atunci cand demarezi constructia unei cladiri, este firesc sa prospectezi piata materialelor pentru a cantari avantajele si dezavantajele lor si pentru a face cea mai buna alegere. In fond, materialul din care va fi realizat imobilul este cel care va determina nivelul investitiei financiare, dar si confortul si siguranta lui, si de aceea trebuie sa acorzi o grija deosebita alegerii lui.

 

BCA, rezistent ani la rand

 

Betonul celular autoclavizat este caraterizat prin rezistenta ridicata la conditii de mediu vitrege, dar si la trecerea anilor. Umiditatea crescuta si temperaturile extreme nu vor afecta acest material, iar constructia va sta in picioare zeci de ani fara a avea nevoie de investitii suplimentare sau de imbunatatiri.

 

Pentru ca este un material modern si relativ nou, el inglobeaza cele mai noi solutii aduse de specialistii din domeniu. Tendinta lor fireasca este gasirea sau realizarea unui material cat mai eficient pentru a ridica cladiri trainice si care sa garanteze siguranta celor care locuiesc sau lucreaza in interiorul ei, iar BCA-ul raspunde cu succes acestor cerinte.

 

Confort si economie

 

Omenirea este in prezent in cautarea unor materiale de constructie care sa fie prietenoase cu mediul atat in ceea ce priveste procesul de productie, cat si in utilizarile lor. In acest sens, BCA-ul este un material in totalitate ecologic, productia lui nu afecteaza in niciun fel natura si este reciclabil, insa asta nu inseamna ca trebuie sa faci rabat de la confort, ba din contra. Acest material va mentine in casa o atmosfera placuta regland umiditatea la interior.

 

Un alt factor pe care trebuie sa-l ai in vedere este si faptul ca odata ce alegi BCA-ul, vei avea o factura mai mica la energie. Stim cu totii cat de important este ca in fiecare luna sa poti pune deoparte cativa bani pentru zile negre. Alegand BCA-ul vei reusi sa faci economii la incalzire pe timpul iernii, dar si la racire pe timpul verii, pentru ca este un bun izolator, iar in casa va fi un ambient placut indiferent de anotimp.

 

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Lucru în România