Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bazinul vidanjabil, din grijă pentru mediul înconjurător

De-a lungul timpului s-a dovedit ca cel mai nociv factor care duce la degradarea mediului inconjurator este chiar omul sau, mai bine spus, actiunile iresponsabile ale acestuia.
Bazinul vidanjabil, din grijă pentru mediul înconjurător

Nu doar actiunile noastre, ci si produsele pe care le folosim pot fi de multe ori daunatoare pentru mediul inconjurator. Este important ca fiecare dintre noi sa inteleaga acest lucru si impreuna sa devenim mai responsabili si sa protejam natura.

La nivel mondial, apa menajera reprezinta unul dintre principalii factori de poluare ai mediului inconjurator. Legislatia reglementeaza radical faptul ca apele menajere trebuie evacuate in sisteme specifice. Desigur, tehnologiile actuale ne permit abordarea de solutii pentru tot felul de probleme. Una dintre cele mai controversate situatii care necesita rezolvari tehnologice specifice este evacuarea apei acolo unde nivelul panzei freatice se afla la o adancime foarte mica. In aceasta situatie, apa menajera ar determina incarcarea panzei freatice cu substante nocive pentru mediu. Din acest motiv este recomandata instalarea unui bazin vidanjabil.

Deversarea responsabila intr-un bazin vidanjabil ajuta procesele naturale sa se desfasoare intr-un ritm normal. Pentru situatiile care permit doar instalarea unui astfel de sistem, trebuie stiut ca acest produs ofera avantajul unui pret redus si solutioneaza cu succes deversarea apelor uzate.

Bazinul vidanjabil, din grijă pentru mediul înconjurător

In ceea ce priveste calitatea unui bazin vidanjabil 1st Criber, principala caracteristica este etanseitatea, urmata de rezistenta in timp. De asemenea, un avantaj ce trebuie luat in considerare este greutatea redusa ce face ca manevrabilitatea acestuia sa fie mult mai facila.

Datorita materialului compozit folosit, produsul este anticoroziv si nu necesita intretinere ulterioara, fiind si foarte usor de montat. Bazinul vidanjabil 1st Criber este solutia tehnologica completa si legala pentru evacuarea apelor menajere.

1st Criber - impreuna responsabili pentru un mediu sustenabil!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET
Lucru în România