Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Autodesk Desktop Subscription - noua modalitate de a accesa software Autodesk

Autodesk Desktop Subscription - noua modalitate de a accesa software Autodesk

 

Pentru a va sprijini in activitatea dumneavoastra va oferim posibilitatea de a inchiria licentele Autodesk pe perioade limitate si cu costuri accesibile. Licentierea Desktop Subscription va permite sa inchiriati software-ul de care aveti nevoie pe perioade de 3 luni sau 1, 2 sau 3 ani, sa cresteti sau sa reduceti numarul de licente in functie de necesitatile de moment si sa va reduceti riscurile.

 

Cu Desktop Subscription de la Autodesk aveti cele mai noi aplicatii cu cele mai mici costuri

 

Autodesk Desktop Subscription ofera o modalitate flexibila si rentabila de a achizitiona si accesa programele si serviciile de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra. Cu Desktop Subscription puteti mari sau micsora numarul de licente atunci cand doriti. Contractele anuale, multianuale sau trimestriale va permit sa accesati aplicatiile Autodesk intr-un mod care tine cont de necesitatile individuale de afaceri si considerentele bugetare.

 

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultanta si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare personal. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering