Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Arhitectura cladirilor de birouri in noile orase, in dezbatere, la Cluj-Napoca

Arhitectura cladirilor de birouri in noile orase, in dezbatere, la Cluj-Napoca

Creatori ai birourilor Facebook, Google, Autodesk, Cisco, Motorola, Oracle, Deutsche Bank, Pricewaterhouse Coopers, Ernst & Young, KPMG, Raiffeisen Bank vor prezenta pe 23 septembrie, la Cluj-Napoca, spatii de lucru creative si sustenabile.

 

Conferinta “Viitorul in arhitectura spatiilor de birouri” va avea loc la City Hotel, in data de 23 septembrie, in sala Ballroom. Evenimentul cu participare internationala are ca invitati arhitecti, designeri, antreprenori, constructori si dezvoltatori imobiliari, consultanti, oameni de cultura.

 

Dezbatere: Arhitectura cladirilor de birouri in noile orase - Importanta arhitecturii de interior pentru eficienta muncii

 

Arhitectura de interior poate sustine cultura companiei sau chiar sa aduca imbunatatiri. In ceea ce priveste designul birourilor, eficienta si performanta sunt foarte importante si sunt influentate de proiectarea spatiului.

 

Conferinta de la Cluj-Napoca aduce in dezbatere importanta arhitecturii de interior pentru eficienta muncii. Dezbaterea este moderata de Arh. Szabolcs István Guttmann, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din Romania, Filiala Transilvania si participa arhitecti, designeri, jurnalisti, antreprenori, consultanti imobiliari, oameni de cultura, reprezentanti ai asociatiilor de profil, printre acestia numarandu-se Dorin Beu, Presedinte al Consiliului Roman al Cladirilor Verzi; Dan Zaharia, senior consultant la Extind, ce se ocupa de inchirierea cladirilor moderne de birouri, precum si membru fondator a filialei RoGBC Moldova.

 

Participarea la conferinta este gratuita si necesita inregistrare prealabila pe site-ul www.rba.share-architects.com.

 

Conferinta inspirationala pe tema viitorului in arhitectura spatilor de birouri - NEW CITIES din Cluj-Napoca face parte din programul Romanian Building Awards, eveniment de recunoastere a excelentei in proiectarea si executia spatiilor construite, realizat cu scopul edificarii unei culturi a calitatii si a celebrarii spatiului construit ca o componenta esentiala a vietii noastre.

 

Initiatori si organizatori Romanian Building Awards: Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federatia Patronatelor Societaţilor din Constructii si Asociatia ProEvent, în colaborare cu spatiulconstruit.ro si revista Igloo.

 

Producator: ABplus Events - agentie de comunicare, creatorul retelei de expozitii nationale de constructii CAMEX si Conferintelor Internationale de arhitectura RIFF, LAUD, INGLASS, GIS, Conferintelor Internationale de Constructii si Instalatii CONTRACTOR si Forumurilor Internationale de Arhitectura SHARE organizate în Romania, Polonia si Ungaria.

 

Vizitati paginile rba.share-architects.com / rba.spatiulconstruit.ro pentru a inscrie un proiect si pentru a vedea ultimele stiri despre Romanian Building Awards (RBA) - Premiile Nationale pentru Spatiul Public Construit.

 

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România