Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Evenimentele RIFF Bucuresti si Romanian Building Awards editia 2016, o intalnire exceptionala cu arhitecti renumiti, in care s-a vorbit despre cultura arhitecturii

Evenimentele RIFF Bucuresti si Romanian Building Awards editia 2016 o intalnire exceptionala cu arhitecti renumiti in

 

Printre invitatii cu prezentari in program s-au numarat arhitectii Giuseppe Farris, Ewa P. Porębska, Erika Katalina Pasztor, Gerard Reinmuth, Habibeh Madjdabadi, Dorin Stefan si Marian Moiceanu.

 

Arh. Giuseppe Farris, Speaker invitat  RIFF 2016 si membru al juriului Romanian Building Awards, fondator al Studio Farris, Belgia

M-am bucurat extraordinar sa iau parte la sesiunile juriului in cadrul Romanian Building Awards, a fost o experienta interesanta pentru ca am cunoscut oameni noi si am vazut o multime de proiecte de arhitectura in Romania. A fost o ocazie perfecta pentru a intelege mai multe despre cultura locala”, a declarat arhitectul italian Giuseppe Farris.

 

Pe langa prezenta sa in juriul RBA, acesta a sustinut o prezentare in cadrul RIFF 2016 despre proiectul Park Tower, finalizat in luna februarie 2015 in Antwerp (Belgia), intr-o locatie unica foarte aproape de noul Muzeu MAS, de zona portuara, raul Scheldt si centrul istoric al orasului. Pentru a realiza o conexiune cu orasul, arhitectii au decis crearea unui design care ca ii aduca pe locuitori in spatiul urban pentru a lua parte la teatrul vietii urbane. Avand o inaltime totala de 78 de metri, Park Tower este acum una dintre cele mai inalte cladiri din Antwep. Fiind localizat de-a lungul uneia dintre strazile cele mai importante ale orasului, turnul este perceput ca o poarta la intrarea in Antwerp. 

 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România