Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alvaro Siza intervine asupra unei cladiri pe care a construit-o in tinerete

Alvaro Siza intervine asupra unei cladiri pe care a construit-o in tinerete

 

Ambele spatii au fost complet renovate, pastrandu-se elementele arhitecturale originale, de la tavanele placate cu lemn pana la stalpii din beton care separa fiecare fereastra.

 

Bucataria, spatiul de depozitare si zona pentru angajati au fost amplasate in partea din spate a cladirii, partial ingropata in pamant.

 

Amplasata in apropierea pietei de peste Matosinhos, restaurantul ofera clientilor preparate delicioase pe baza de peste si fructe de mare.

 

Mai multe informatii gasiti pe www.dezeen.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România