Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Acoperișul cu tiglă metalică cu piatră naturală METROTILE se montează în sistem ventilat

Pentru a alege sistemul de invelitoare cel mai eficient, care sa asigure o etansare perfecta a casei, trebuie sa alegem un sistem de invelitoare premium, atat ca si calitate a tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, cat si de montaj si accesorii folosite.
Acoperișul cu tiglă metalică cu piatră naturală METROTILE se montează în sistem ventilat

Pentru asigurarea confortului interior trebuie sa asiguram posibilitatea de ventilare intre interior si exterior, cat si ventilare pe exterior pe sub invelitoare , pentru uscarea condensului si evacuarea umiditatii de sub invelitoare.

 

Montarea in sistem ventilat a invelitorilor Metrotile asigura un strat tampon, care sa reduca impactul termic asupra suportului invelitorii si termoizolatiei interioare, avand ca efect direct cresterea randamentului termic a termoizolatiei interioare (vezi Schita 1).


Sunt mai multe cauzele care creaza o umiditate crescuta a aerului din acest spatiu, unul fiind aerul umidificat provenit din incalzirea spatiilor de sub invelitoare, excesul de umiditate fiind evacuat datorita capacitatii sistemului de termoizolatie interioara de a lasa aerul umed sa iasa sub invelitoare prin folia de difuzie (anticondens), folie care in sens invers actioneaza ca supapa de sens, nepermitand patrunderea condensului si apei catre interior. O alta sursa de umidificare a aerului de sub invelitoare il reprezinta condensul care se formeaza sub invelitoare, la variatiile de temperatura zi - noapte. Prin circulatia aerului prin acest spatiu, se evacueaza aerul umidificat si in acelasi timp se usuca condensul format pe spatele tiglelor.

 

La invelitorile cu o latime mai mare de 5-6 m, pentru a asigura un debit marit de aer care circula pe sub invelitoare se folosesc accesorii specializate de la Metrotile numite Ventilatii de camp (vezi Schita 2 si foto de inceput articol).

Schita 1
Schita 1


Schita 2
Schita 2


Nu ezitati sa ne contactati , si inainte de orice, va punem la dispozitie expertiza noastra pentru a face alegerea care va avantajeaza.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva