Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alegerea bazinului vidanjabil în funcție de materialul din care este fabricat

Ce soluție alegem în lipsa unei racordări la sistemul de canalizare? Simplu: fosa septică ecologică sau, acolo unde pânza freatică se află foarte aproape de suprafață, optăm pentru bazinul vidanjabil.
Alegerea bazinului vidanjabil în funcție de materialul din care este fabricat

Când vine vorba de materialele de construcție pentru stocarea apei, producătorii oferă o gamă diversificată de opțiuni. Alegerea rezervorului optim se reduce, în general, la beneficiile pe care acesta le aduce, influențat de factori precum: rezistența structurală, rezistența la coroziune, etanșeitatea, greutatea, manevrabilitatea și costurile de instalare.

Bazinele vidanjabile 1st Criber sunt fabricate din poliesteri armați din fibră de sticlă, oferindu-i o serie de beneficii în detrimentul bazinelor fabricate din alte materiale. Deși pare un simplu rezervor, bazinul vidanjabil 1st Criber are înglobate foarte multe elemente din domeniul ingineriei. Datorită materialului compozit folosit în realizarea lui, bazinul oferă etanșeitate perfectă și rezistență sporită în timp.

Alegerea bazinului vidanjabil în funcție de materialul din care este fabricat

Deși betonul este un material rezistent, pentru proiectele care necesită îngropare, designul plat al acestuia nu îl recomandă pentru încărcarea cu apă uzată menajeră, fără adăugarea unor îmbunătățiri. Bazinele din beton au în structura lor și armătură din oțel, care în timp poate fi supusă la coroziune, necesitând garnituri costisitoare, inspecții periodice și întreținere suplimentară.

Bazinele vidanjabile din fibră de sticlă 1st Criber oferă avantajul etanșeității, spre deosebire de cele din beton care sunt vulnerabile la fisurare și scurgere. Bazinele din fibră de sticlă au o greutate redusă, făcând ca manevrabilitatea acestuia să fie mult mai ușoară. Realizate dintr-o singură bucată, bazinele 1st Criber nu necesită lipiri la locul de amplasare și pot fi instalate într-un timp foarte scurt, economisind bani.

 

Similare cu bazinele din fibră de sticlăbazinele vidanjabile din polietilenă sunt în general limitate în ceea ce privește adâncimile de îngropare și capacitățile individuale. De obicei, în cazul volumelor mari este necesară instalarea mai multor bazine de dimensiuni mici. Bazinele din P.A.F.S. 1st Criber sunt fabricate într-o gamă variată de volume, la adâncimi diverse de îngropare, în funcție de proiect, oferind rezistență garantată.

Alegerea bazinului vidanjabil în funcție de materialul din care este fabricat

Bazinele din oțel sunt predispuse la rugină și la coroziune a componentelor, adăugând costuri de mentenanță pe termen lung. Bazinele din oțel sunt de patru ori mai grele decât cele din fibră de sticlă, ceea ce adaugă costuri de instalare.

Atunci când analizăm și luăm în considerare fiecare dintre acești factori importanți în alegerea unui rezervor, bazinul vidanjabil din poliesteri armați cu fibră de sticlă 1st Criber este alegerea clară comparativ cu bazinele din alte materiale. Superioritatea materialului compozit din care este fabricat îl face rezistent la coroziune, devine perfect etanș, are greutate redusă, este ușor de manevrat, nu necesită întreținere ulterioară și este accesibil din punct de vedere financiar.


1st Criber – calitate superioară la preț de producător!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET