Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Adevarul despre garantia produsului: tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL

Adevarul despre garantia produsului: tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL

 

Pana in prezent s-au montat in CEE peste 60 milioane mp de invelitori Decra ICOPAL, insemnand  peste 470 000 acoperisuri in peste 9300 de orase.

 

Tot ca element de unicitate fata de toti distribuitorii din Romania toate accesoriile furnizate (dolii, pazii, sort streasina , element racord, etc), indiferent de tipul de protectie, au tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si sunt confectionate din tabla de 0,5 mm si protejate prin zincare la cald cu un strat de 275 gr Zn / mp, pentru a avea o rezistenta sporita in zonele de risc maxim.

 

Prin descrierea detaliata a procesului tehnologic utilizat pentru fabricarea tiglei metalice cu piatra naturala Decra dorim sa argumentam pentru ce motiv Garantia data de producator pentru acest produs este de 30 ani nelimitativ (impermeabilitate, culoare, rezistenta anticoroziva, etc) si durata de viata de cca. 120 ani.

 

Rigoarea cu care se respecta tehnologia de executie si calitatile tehnice deosebite au stat la baza pozitionarii pe piata din comunitatea europeana cu o cota de 71%, pentru tigla metalica cu piatra naturala Decra pentru acoperisuri case.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România